2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
سلام آلاجونم خوبی نبینم دردداشته باشی دستتوبزاررومحل درد۵تاتوحیدبخون ان شاءالله آروم میشه به سلا ...

سلام عزیزدلم. قربووونت برم. چشم😘😘❤️❤️

نه ان شاالله قم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برات آیت الکرسی میخونم انشالله که خوب بشی جان دلم

قربووونت برم ممنوووونم عزیزم😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سعی کن خیلی خیلی آروم تزریق کنی من از ۵ روز قبل انتقالم دارم میزنم هنوز گلوله نشده خدارو شکر ...

اروم هم تزریق میکنم ولی خودم تسلط  روش ندارم که نوک سوزن تو پام تکون نخوره موقع تزریق 

احتمالا بد میزنم 

فردا میرم درمانگاه میزنم ببینم چطوریه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
الهی میگذره این روزا ان شاءالله وبامثبت شدنت دردات یادت میره همسرمن قول داده تمرین کنه دوستش مطب د ...

فداتشم ❤️

از دردش ناراض نیستم 🙂😍 بخاطر نینی تحمل میکنم

ولی خب حتما بره آموزش ببینه چون من زبونی بهش گفتم 

واقعا اروم تزریق میکنه 

اما موقع زدن خیلی حس بدیه فکر میکنم داره گوشتمو میکنه

سختم نیست یه بار ببینه یاد میگیرن عزیز دلم 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اروم هم تزریق میکنم ولی خودم تسلط  روش ندارم که نوک سوزن تو پام تکون نخوره موقع تزریق  اح ...

درکل پروژسترون همینجوریه 😬🚬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@فردایی_روشن     دوست عزیزم انشااله فردا بی بیت پررنگ میشه و کلی حالمونو خوب میکنی عزیزم ...

دورت بگردم 🥺♥️

مرسی از پیام انژری بخشتون

انشالله که همه چیز برات عالی پیش بره قشنگم💜🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خیلی خیلی ممنون ، با دعای شما و بقیه دوستای خوبم شرایط بهتره دکتر گفت امیدوار باش انشاله ...

الهی شکر 😍🧿

قربون‌نینی برم که عجله داره🙃 انشالله همیشه حالتون خوب باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانما شما هم بعد قط کردن داروها مشکلی ندارین ؟ 

من دیروز هر دوتاپاهام خیلی درد می‌کرد در حدی ک انگار چندین کیلومتر پیاده وری کرده بودم 

امروزم تکرر ادرار خیلی شدید داشتم 

لطفا اگر تجربه ای دارین جواب بدین 

سلام عزیزم خیلی خیلی ممنون ، با دعای شما و بقیه دوستای خوبم شرایط بهتره دکتر گفت امیدوار باش انشاله ...

عزیزم انشالا ترخیص شدی حواست ب خودتو نینی مون باشه 

انشالا هرچه زودتر حالت خوب بشه 

سلام دوستان من از دیشب دارم امپول پرژسترون میزنم و دیشب که اولیشو زدم موقع تزریق درد نداشتم ولی حدود ...

دردش وحشتناکه چون روغنیه و دیر جذب میشه مدام باید چرب کنی جاشو وگرنه سفت میشه پشتت من که مرتب پماد و کیسه اب گرم به دستم 

۷۰تا زدم از بعد پانکچر.

چه جوری خودتون تزریق می کنید ؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خیرگی کردم تست گذاشتم هنوز جرات ندارم برم ببینمش سریع زدم فرار کردم برام دعا کنین 

خندم گرفت ب حرکتت 😂😂😂

خب فرار چرا  برو ببین نتیجه رو بهمون بگو 

ولی کاش صبح میزدی