2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
بچه ها کدوم دوستان بود که روز سالگرد بچه اش بی بی زد حامله بود؟؟ خبری نیس دیگه ازش؟؟؟

نازدخت بود

فکر کنم  هم ایشون بود میگفت  نت برای بچه ضرر داره بخاطر همینم کم می اومد

دیگه خبری ازشون نشد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥺 عزیزم ۷۰ تا حمد میخونم برای سلامتی شما و نینی انشالله که رفع بشه🧿🩷

سلام عزیزم خیلی خیلی ممنون ، با دعای شما و بقیه دوستای خوبم شرایط بهتره دکتر گفت امیدوار باش انشاله تا فردا وضعت عادی شد مرخصت میکنم 

ممنونم فدات شم.خودت چطوری بهتری انشاالله الهه من اهل برنج که نیست ماهی ده تا قاشق هم نمیخورم اگر ش ...

عزیزم من وقتی میبینم شرایط خوب نیست شربت لاکسی ژل میخورم خوب اثر میکنه ، مخصوصا تو این روزای اول نباید زور بزنی . زیتون رو هر روز با غذا بخور روغن زیتونم بخور 

نگران نباش عزیزم با سرم سولفات وقرص ایزو سریع کنترل میشه خوبه ک زود متوجه شدی اصلا استرس نداشته باش ...

سلام عزیز دلم خداروشکر کمتر شد دردام دکترم اومد دوباره معاینه کرد گفت خداروشکر داره اروم میشه ممنونم عزیزم

سلام عزیزم ان شاء الله به زودی روزی شما بشه😍 در چه مرحله ای هستی؟

انشااله اول بچه های جلوتر از من 

من منتظر پریودم برم تو سیکل انتقال 

یکشنبه هفته قبل قرصام تموم شده ولی هنوز پریود نشدم 

سیکلمم با استرادیول و آسپرین شروع میشه دکتر گفت