2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
اره عزیزم درد پریودی داشتم ک عادیه اصلا نترس من از روز یازدهم انتقال تا سونو قلب لکه بینی داشتم الان ...

خدارا شکر اون روزا گذست ودر آغوش گرفتن جوجه ها خاطرات شیرین شد. 

امروز 29روز انتقالم 

28 اردیبهشت ازماش داشتم 

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۶۰۱_۱۷۴۳۱۵_77ni.jpg یکی با فلش یکی بدون فلش مجدد نزدم مال ...

اره عزیزم کاملا مشخصه صددرصد انشالا مثبتی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم کاملا مشخصه صددرصد انشالا مثبتی

عزیز دلم ممنون 🩷💜 انشالله روزی خودت

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت فاطمه قشنگم الهی به زودی آزمایش مثبت با بتای تپل ببینم عزیز دلم 🤲🤲♥️

جانیمسان سلامت باشین با فسقلیا😘🙏🤰

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بله به اميد خدا دوبرابر شده دكتر عفوني هم رفتم كلي آزمايش داد انشالله رو جنين اثر بد نميكنه

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات مبارکه😍🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزدلم انشالا حاجت روایی همه دوستان 

ژیان جانم پیامتو همون روز دیدم ولی اینقدر حالم گرفته شد بخدا که اصلا دلم نخواست هیچی بگم فکر میکردم نتونم تو اون موقع چیزی بگم که حالتو بدتر نکنه

انشااله بهترینها در انتظارته دوستم

سلام سحرجان گفت دردای زایمان شروع شده اومدم بیمارستان گفت ایشاله با دارو اروم بشه تو رو خدا بگو بچه ...

الهه جونم انشااله بلا دوره و به لطف خدا با حال خوب و شرایط عالی مرخص بشی 

حتما برات دعا میکنیم دوستم

سلام آترین عزیزم الهی این لحظه ها ب زودی نصیب همه ی دوستای نازنینم بشه خیلی خیلی ازت ممنونم یادم ب ...

مبارک باشه جانم حالا دیگه باید بگی

این هم نفسی چه حس و حالی دارد

در پیکر من دو قلب دارد ضربان  

مبارک باشه جان م حالا دیگه باید بگی این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان ...

ای جان چقدر قشنگ

یادت باشه برا منم انشااله اگر مثبت شدمو و این لذتو داشتم بنویسی

خیلی قشنگ بود😁😁😍😍