2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست
بی بی الانم بزنی مشخص میشه اگه پر رنگ تر شده باشه

عشقم الان تند تند میرم سرویس غلظت نداره اخه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم هنوز به اون مرحله نرسیده که وقتی مسواک میزنم خون بیاد اما متورم دهنمم بو خون میاد وقتی هم ...

ب نظر من طبیعی گلم چون منم صبا از خاب بیدار میشدم دهنم خونی بود اما دل ندادم از لثه هامه یانه فکر میکردم از بینیم باشه من ک ب دکترم گفتم گفت طبیعیه حالا رفتی شما هم با دکترت مشورت کن عزیزم 

سلام جونم خوبی عزیزم چه خبرا هیچی فکر کنم یکم عفونت دارم می‌خوام با اب خوردن اگه بشه دفع کنم

هل هم خوبه دم کن بخور 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام آترین عزیزم الهی این لحظه ها ب زودی نصیب همه ی دوستای نازنینم بشه خیلی خیلی ازت ممنونم یادم ب ...

ای حون دلم شکر خدا مبارک گلم

الهی 120سال بتپه عزیز جان

میگم سونو بیرون رفتی یا دکتر؟

وازژینال یا شکمی ؟

یعنی با یدونه قرص فقط جواب میده لازم نیس از چند روز قبل و بعد بخوریم. فقط و فقط یک دونه؟🤭

اره عزیزم یه دونه 

یکساعت قبل انتقال...

خواب اوره از استرست کم میکنه بقول خودم عضلع شل کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فردا بزن ک ۲۴ساعت لا اقل گذشته باشه بتا ۴۸ساعت یه بار دوبرابر میشه ب من بود میگفتم شنبه بزن ک متوجه ...

عزیز دلم من الان هر روز دارم میزنم میتونم با روز قبلش مطابقت بدم

خودکار انگار بدنم رو همون ساعت ۴ کوک شده

ساعت ۴ بیدار میشم میزنم...

فردا صبح رو بالا سرش میمونم ببینم کی هاله میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اها باش عزیزم انشالله ک فردا پر رنگ تر شده باشه 😍🙏

قربونت برم

عزیز تو نت یه چیزی خوندم بنظرت تاثیر داره ؟

نوشته بود وقتی میخواین بیبی چک بزنید اول ادرار رو خالی کنید وسط های ادرار رو تست کنید!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40