2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوالی دارم هر کسی تجربشو داره بگه 

من یکی از علائمی که بعد از مثبت شدنم دارم خونریزی لثه هام و احساس میکنم دهانم مزه خون میده تا حالا کسی اینطور بده ؟ آیا همچین چیزی مهم یا نه ؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
مرسی عزیزم 😘 راستش فک نمیکردم بعد از انتقال هم آدم اینقد استرس داره  در واقع مثبت شدن میون ا ...

ای جانم انشالله برکتش برگرده به قلب و زندگی خودت🙂🫀

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره منم امروز یکی از خانمایی که میشناختم گفت کمر درد به خاطری که اکثر اوقات دراز کشیده ایم به وجود م ...

انشالله خیره🧿🩷

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم چ خبر هیسترو کردی؟ بهتری؟

سلام فاطمه جان خوبی ن عزیزم هنوز ن می‌خوام زیاد آب ولرم بخورم اگه عفونتی هم جزئی داشتم حل بشه بره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان میگم دوباره ترشحم چرکی شده مثل خون توش باشه🥹 تورا خدا بازم محتاج دعاتونم خواهرای قشنگا ...

عزیزدلم نگران نباش استرس نده بخودت برات ده تا حمد میخونم 🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام سحرجان گفت دردای زایمان شروع شده اومدم بیمارستان گفت ایشاله با دارو اروم بشه تو رو خدا بگو بچه ...

الهه عزیزم برات حمد میخونم انشاالله با خبرای خوب از خودت و نی نی ها

دخترا امروز کلاس آمادگی زایمان و بچه داری و ... رفته بودم، از طرف بهداشت برگزار می کنن، 

بعد اینقد همه ریلکس بودن، شرایط هممون از جلو چشمم رد می شد 😆 یکیشون می گفت من دیگه نمیام کلاس، حالا ۸ جلسه اس، ماما می گفت چرا نمیای؟ می گفت چون میخوام برم سزارین کنم 😁 بعد من بهش گفتم خوب بچه داری رو بیا ، خوبه که بدونی با نوزاد چکار باید کنی، 

گفت نه میارم میدم مامانم بزرگ کنه 😁 یکیشون خانم ۴۳ ساله بود ماشااله بچه ۵ امش بود، گفت نوه هم دارم 😄 خلاصه جای همتون خالی بود 🤪

بچه ها حواستون به من و نی نی باشه تو رو خدا دعا کنید من نمیتونم گوشی دست بگیرم

انشالله ک هر چه زودتر دردت قطع بشه عزیزم حالتت طبیعی بشه  خدا نی نیتو برات حفظ کنه نگران نباش استراحت کن 🙏🙏❤

یه سوالی دارم هر کسی تجربشو داره بگه  من یکی از علائمی که بعد از مثبت شدنم دارم خونریزی لثه ها ...

مسواک ک میزنی خون میاد؟ من از اول ک باردار شدم دماغام میگرفت خون دماغ میشدم ب دکتر گفتم گفت طبیعیه بعد تو اینترنت خوندم بعضیا خونریزی لثه و بینی پیدا میکنن تو بارداری من از اون اول تا همین یکی دوهفته پیش گرفتگی بینی و خونریزیشو داشتم 

واقعا به این زودی میشه بیبی چک زد؟ منو همسر شرط کرده نزن ک ناامید نشی😂 ولی زیر دلم میگیره نگرانم ...

وای عزیزم بی بی تو‌دیدم انشالا که مثبته !نزدی بعدظهر دوباره😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭