2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
انشاءلله عزیزم برامون دعا کنید که واقعا خیلی لحظات نگران کننده و پر استرسیه🥺🥺🥺 منم از این دردا د ...

مادرشدن از همون ثانیه اول استرسه هرچی بزرگتر میشن فقط نوع استرس عوض میشه والا نگرانی سرجاشه ازونروز که آز مثبت رو دیدی دیگه نگرانی یه موجود دیگه سلامتیش تربیتش آینده اش مثل یه همزاد باهاته تا آخرین نفس...

منم دارم 😂 ولی لامصب یه جوری میگیره انگار یکی از داخل داره همون نقطه رو بشکون میگیره بعد چند ثانیه ...

آره منم امروز یکی از خانمایی که میشناختم گفت کمر درد به خاطری که اکثر اوقات دراز کشیده ایم به وجود میاد منکه فک میکنم عصب سیاتیکمم باشه چون تقریبا یه طرف سمت راست کمرم یه نقطه بعد گاهی وقتا به پاهامم میزنه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزاد سازی کدوم آمپوله؟  من هرشب پروژسترون عضلانی و ناکسپرین  زیرجلدی میزنم. اینا اثر داره ...

ن عزیزم اینا اثر نداره انشاالله مثبت بشی جونم 😍😍😍🙏🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها حواستون به من و نی نی باشه تو رو خدا دعا کنید من نمیتونم گوشی دست بگیرم

الهه جان برات دعای ناد علی خوندم به حق امیرالمومنین که هیچ مشکلی نیست به سلامتی این دوران رو سپری میکنی عزیزم استرس و نگرانی رو از خودت دور کن خدا خودش حافظ و نگهدارشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
والا انتی بیوتیک چیزی نیست که سرخود مصرف کنی کاش به دکتر میگفتی الان هیسترو کردی تموم شده؟ بهت دا ...

ن دیگه دکتر دسترسی ندارم آب زیاد میخورم 

ن هنوز انشاالله ۱۶خرداد🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خواهرا ببخشید نمتونم جوابتون بدم یسره اشکام داره می‌ریزه یکم اروم شم میام دل دردم دارم  سارا ...

قربونت برم الان بهتری؟ نگران نباش تو رو خدا. برات ایه الکرسی خوندم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام سحرجان گفت دردای زایمان شروع شده اومدم بیمارستان گفت ایشاله با دارو اروم بشه تو رو خدا بگو بچه ...

ان شاالله همه چی ب خیر میگذره عزیزم. براتون دعا می کنیم هممون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ن دیگه دکتر دسترسی ندارم آب زیاد میخورم  ن هنوز انشاالله ۱۶خرداد🙏🙏

عزیزم چ خبر هیسترو کردی؟ بهتری؟

ممنونم دوست مهربونم الهی نور برکتش بتایه به خودت تو هر مرحله ی هستی من خیلیییییییی سختی کشیدم خواهر ...

قربونت برم خدا حواسش به خودت و نی نی هات هست تورو خدا اینقدر نگران نباش خودش حافظ و نگهدارشونه همین استراحتت رو ادامه بده چند روز دیگه میری سونو خیالت راحت میشه به حق پنج تن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
اره درد پریودی داشتم دیگه کمردرد که شروع میشد میفهمیدم قراره چه خبر بشه  انشالله که بحق امام ر ...

قربونت بشم دلمو اروم کردین الهی خیر دنیا واخرت ببینین عزیزم

بفهمم که جنین خوبه بقیه ش تحمل میکنم 😘😘

سلام سحرجان گفت دردای زایمان شروع شده اومدم بیمارستان گفت ایشاله با دارو اروم بشه تو رو خدا بگو بچه ...

سلام الهه جان

خدا رو شکر که زود فهمیدی و پیگیری کردی عزیز. الهی زودتر شرایطت ثابت و نرمال بشه❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قربونت بشم دلمو اروم کردین الهی خیر دنیا واخرت ببینین عزیزم بفهمم که جنین خوبه بقیه ش تحمل میکنم 😘 ...

آترین جان لک بینی طبیعیه. منم اوایلش داشتم. وقتی لک دیدم رنگم مثل گچ سفید شد از ترس. ولی رفتم سونو گفت همه ویز خوبه و جفت مشکلی نداره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....