2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم من دلدرد و کمر درد داشتم دکتر میگفت دلدرد مهم نیست کمردرد نشانه خوبی نیست واقعا هم وقتی کمردرد ...

وایی قربون دلت برم چی کشیدی این مدت

خدایا دنیا روسر آدم خراب میشه

سحر حان یعنی با لکع بینی درد پریود هم داشتی ؟

کمر درد ندارم عزیزم

الهی از این به بعد همش خوشی وشادی باشه برات گلم 

فدات بشم خواهر کوچلوم  منم ایت الکرسی میخونم که ا نشاالله که فردا با بی‌بی پرنگ شاد بشی

😘😘😘

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا دلت بخواهد کمردرد و دل‌درد پریودی داشتم اصلا کلا دو سه ماه اول این درد با من بود موقع لک بینی بیش ...

انشاءلله عزیزم برامون دعا کنید که واقعا خیلی لحظات نگران کننده و پر استرسیه🥺🥺🥺

منم از این دردا دارم 😔

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
وایی قربون دلت برم چی کشیدی این مدت خدایا دنیا روسر آدم خراب میشه سحر حان یعنی با لکع بینی درد پری ...

اره درد پریودی داشتم دیگه کمردرد که شروع میشد میفهمیدم قراره چه خبر بشه 

انشالله که بحق امام رضا خونریزی نکنی ولی دکترم میگفت خونریزی توی ای وی اف شایع هست نترسید

سلام سحرجان گفت دردای زایمان شروع شده اومدم بیمارستان گفت ایشاله با دارو اروم بشه تو رو خدا بگو بچه ...

عزیز دلم برای حفظ نینیت سوره های محمد قلم و حجرات میخونم.الهی خدا خودش اروم کنه این درد بسلامتی بیای خونه 18هفته ی دیگه در آغوش بگیریش 

خدا حفظشون کنه پیش پیش تبریک میگم بهت عزیزم مبارکت باشه😘انشاءلله ۱۶خرداد منتظر بتای بالات هستیم قش ...

🥹🥹

ممنون شیوا جون 🩷💜

انشالله شماهم بارداری راحتی داشته باشی 🫀🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاءلله عزیزم برامون دعا کنید که واقعا خیلی لحظات نگران کننده و پر استرسیه🥺🥺🥺 منم از این دردا د ...

منم دارم 😂 ولی لامصب یه جوری میگیره انگار یکی از داخل داره همون نقطه رو بشکون میگیره

بعد چند ثانیه ول می‌کنه و درد پخش میشه

کمر دردم دارم ولی فکر میکنم بخاطر دراز کشیدنم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اترین جان اگه ترشح قهوه ای داری اصلا نگران نباش منم داشتم تا تشکیل قلب ک دکتر گفت چیزی نیس اونایی هم ...

فدات عزیزم

یادته درد داشتی یانه ؟

درد من پیوسته نیست ولی میاد و میره

باشه عزیزم چقد خوبه شماها میاین دل مارا آروم میکنین 💗😘💗

سلام سحرجان گفت دردای زایمان شروع شده اومدم بیمارستان گفت ایشاله با دارو اروم بشه تو رو خدا بگو بچه ...

نگران نباش عزیزم با سرم سولفات وقرص ایزو سریع کنترل میشه خوبه ک زود متوجه شدی اصلا استرس نداشته باش مامانی 😍ان شاء الله زودمرخص میشی و18 هفته دیگه میری برازایمان ونینی سالم وصالح بغل میگیری خوشگلم 

ان شالله خیره عزیزم منم دفعه قبلی همینجور شدم تازه شدیدتردوروز نوار میزاشتم  اولین روز بعدتعطیل ...

ممنونم نگار جونم 😘

واقعاً چقدر سخته که نمیفهمی اون تو چخبره

بخدا شوهرم نمیزاره تکون بخورم غصه اونم دارم که اینقد زوق داره

الهی آمین عزیزم الهی سلامتی جوجه های قشنگت 

ممنونم نگار جونم 😘 واقعاً چقدر سخته که نمیفهمی اون تو چخبره بخدا شوهرم نمیزاره تکون بخورم غصه اون ...

من آنقدر دلم میخواست یه دستگاه سونو تو خونه داشتم هرروز صبح بچمو می‌دیدم خیالم یکم راحت میشد...انشالله حرکاتش رو‌ که حس کنی خیالت یکم راحت میشه نینی هرروز پیغام سلامت میده

🥹🥹 ممنون شیوا جون 🩷💜 انشالله شماهم بارداری راحتی داشته باشی 🫀🙂

مرسی عزیزم 😘

راستش فک نمیکردم بعد از انتقال هم آدم اینقد استرس داره 

در واقع مثبت شدن میون اینهمه نگرانی که بعدا پیش میاد کمترین چیزه

البته اونهمه درد و سختی که ماها میکشیم استرسا طبیعیه 

و ما تنها کاری که ازمون برمیاد صبر و توکل کردن

منم مثل بقیه دوستان کمر درد و درد زیر شکم اذیتم میکنه انشاءلله که خدا خودش بهمون رحم کنه و هوامو داشته باشه امروز برای تک تک کسایی که نگرانن و یا استرس دارن و انتقال دادن یا منتظر جواب آزمایشاشونن هزارتا صلوات میفرستم انشاءلله که این روزای سخت به خیر بگذرن 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍