2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام سحرجان گفت دردای زایمان شروع شده اومدم بیمارستان گفت ایشاله با دارو اروم بشه تو رو خدا بگو بچه ...

🥺

عزیزم ۷۰ تا حمد میخونم برای سلامتی شما و نینی

انشالله که رفع بشه🧿🩷

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سحرجان گفت دردای زایمان شروع شده اومدم بیمارستان گفت ایشاله با دارو اروم بشه تو رو خدا بگو بچه ...

عزیزدلم چقد ناراحت شدم انشالله که زودتر دردت کنترل میشه 🥺🥺 سرم سولفات بهت میزنن دردت کنترل میشه نگران نباش 

برات سوره یس میخونم انشالله زودتر دردت کنترل بشه 

فقط درد شکم داشتی؟ از کجا فهمید این درد زایمانه؟

من شنیدم ترشح قهوای چیزی نیست نگران نباش الکی زنگ بزن دکترت شاید بگه شیاف اضاف کنی استراحتتم بیشتر ک ...

زنگ زدم عزیزم گفت اگه بیشتر شد به خونریزی افتادی برو بیمارستان بیام ببیینمت

اگر در همین حد بود شنبه بیا سونو کنم 

انشالله خیره... منم آبت الکرسی خوندم. بچه‌هات سفت چسبیدن به یه ذره زور ک نمیشه چیزی‌شون بشه... نگ ...

ممنونم دوست مهربونم الهی نور برکتش بتایه به خودت تو هر مرحله ی هستی

من خیلیییییییی سختی کشیدم خواهر 47 سالمه

این پنجمین انتقال و اخرین جوجه هایکه که از تخمک خودم دارم

🥹🥹

ممنونم بابت دعا و لگرمیت

بچه ها حواستون به من و نی نی باشه تو رو خدا دعا کنید من نمیتونم گوشی دست بگیرم

عزیزم استرس رو فقط از خودت دور کن 

بسپار بخدا و توکل کن 

واست ایه الکرسی میخونم 

استرس ممنوع 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
صبح ناشتا۲ قاشق روغن زیتون بخور بعدشم ۲_۳ تا انجیر خیس خورده بخور اصلا اصلا نذار بهت فشار بیاد که ب ...

فدات بشم مهتاب جونم.دور از جونت هرچیزی میخورم یوبس نشم فقط میوه سبزی کم میخورم که اونم امتحان میکنم

روغن زیتون ناشتا معده م میسوزه با غذا میخورم

حالا نهال گفت آب گرم پشتش بخور امتحان کنم

خیلی سعی میکنم فشار نیاد بهم

ممنونم بابت راهنماییت خواهر قشنگم 

عزیز دلم خدایا چقد منتظر این روزا بودیم انشاالله زودتر خوب میشی عزیز دلم منم خوبم 18نوبت دارم الان ت ...

ان شالله خیره عزیزم منم دفعه قبلی همینجور شدم تازه شدیدتردوروز نوار میزاشتم  اولین روز بعدتعطیلی رفتم سونو بهترین روز عمرم شد خدا خدا میکردم فقط بگه جنینت هس ک ی دفعه گفت میدونستی دوتان قلبشونم تشکیل شده🥺🥺😍😍😍ان شاء الله دقیقا همین اتفاق برا توهم تکرار بشه شنبه بهترین روزت بشه 🤲🤲😍😍😍

خواهرا ببخشید نمتونم جوابتون بدم یسره اشکام داره می‌ریزه یکم اروم شم میام دل دردم دارم  سارا ...

نگران نباش عزیزدلم خون تیره اشکال نداره اونم درحد لکه احتمالا بخاطر زورزدن دسشوییم باشه وگرنه اصلا اصلا استرس نگیر قولت میدم نینیا حالشونو جاشون خوبه 😍

عزیز دلم انشالله که مثبت بشی 😍♥️ من نمیدونم چقدر می‌تونه مفید باشه ولی  بنظر خودم دمنوش به ک ...

خدا حفظشون کنه

پیش پیش تبریک میگم بهت عزیزم مبارکت باشه😘انشاءلله ۱۶خرداد منتظر بتای بالات هستیم قشنگم❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
خواهری دلدرد پری داشتی ؟ الهی گلپسری بسلامتی بغل بگیری عزیزم 

تا دلت بخواهد کمردرد و دل‌درد پریودی داشتم اصلا کلا دو سه ماه اول این درد با من بود موقع لک بینی بیشتر هم میشدولی وقتی بری سونو قلب کوچولو یا قلب‌های کوچولوشون رو ببینی که چه جور تو یه جنین خیلی کوچک تالاپ تلوپ میکنند استرست از بین می‌ره

خواهرا ببخشید نمتونم جوابتون بدم یسره اشکام داره می‌ریزه یکم اروم شم میام دل دردم دارم  سارا ...

انشاءلله که به خیر میگذره نگران نباش عزیزم خدا خودش داده با این همه نذر و نیازی که کردی خودشم مراقبشونه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍