2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیز دلم خدایا چقد منتظر این روزا بودیم انشاالله زودتر خوب میشی عزیز دلم منم خوبم 18نوبت دارم الان ت ...

نترس ترشح قهوه ای چیزی نیست یعنی مال قبل بوده داره خارج می شه احتمالا بخاطر همون زور زدنم دیروز هست

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

مامان پاتمه جون به نظرت چه چیزهایی این بار رومثبت شدنت تاثیر داشت بگو من هم انجام بدم پی ار پی که کر ...

هی تیکه تیکه یادم میاد میگم 😂🤪

اینبار از اولش به خودم انرژی مثبت فرستادم 

و خیلی ریلکس بودم اصلا استرس نداشتم که میگیره یا نمیگیره

سعی کردم قانون کائنات رو رعایت کنم

و عمیقأ امید داشتم که مثبت میشم 

بخاطر دارو های جدیدم و روش های جدیدم :)

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😘😘 اینام تظاهرشون برای ماست و از درون ... سعید بچه خیلی بیشتر از من دوست داره ولی میبینه اذیت م ...

شوهر منم دوس داره نمیگم نداره ولی خیلی ن ک بگم بخاطرش ب هر دری بزنه میگه (معذرت میخوام )جلوگیری نکنیم در همین حد کافیه😂😂😂 

سری قبلی بخاطر من خیلی اذیت شد ولی این سری دید من حالم خوبه اونم خوبه شکر خدا 

ن عزیزم دیروزی هیچی نداشت امروزی هاله داره فردا تازه میخواد پررنگتر هم بشه  خدایا شکرت شکرت شک ...

آزاد سازی کدوم آمپوله؟ 

من هرشب پروژسترون عضلانی و ناکسپرین  زیرجلدی میزنم. اینا اثر داره تو بیبی چک؟ که مثبت کاذب بده؟

قرص استرادیول هم هر روز میخورم.

سلام دوستان  امیدوارم خوب باشین  ی سوال داشتم  من می‌خوام پروسه ivf  رو شروع ...

عزیزم چون دیروز عصر پریود شدی امروز روز اولت حساب میشه و شنبه هم روز سوم شنبه صبح برو دکتر 

داروها هم از روز سوم شروع میشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خواهرا ببخشید نمتونم جوابتون بدم یسره اشکام داره می‌ریزه یکم اروم شم میام دل دردم دارم  سارا ...

من شنیدم ترشح قهوای چیزی نیست نگران نباش الکی زنگ بزن دکترت شاید بگه شیاف اضاف کنی استراحتتم بیشتر کن گریه براچی نکن اینطوری عزیزم گریه میکنی نی نی میفهمه ها 

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈 انشالله میگم بنظرت همین فردا که مادر شوهرم هست خوشحالش کنم  یا صبر ...

من باشم صبر میکنم...

اگه به من بودم میذاشتم قلبش ک تشکیل شد میگفتم😂 چون مادرشوهرمو بگم دیگ از خوشحالی.ش همه میدونن...

خدا لعنتم کنه دیروز دستشوی یزره فشار امد بهم بهار الان ترشح چرکی دارم 🥹 باشه عزیزم الان سیب خوردم ...

انشالله خیره...

منم آبت الکرسی خوندم.

بچه‌هات سفت چسبیدن به یه ذره زور ک نمیشه چیزی‌شون بشه...

نگران نباش

ان‌شالله خیره

شوهر منم دوس داره نمیگم نداره ولی خیلی ن ک بگم بخاطرش ب هر دری بزنه میگه (معذرت میخوام )جلوگیری ...

الهی شکر 😍😘

انشالله همیشه خوب باشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آزاد سازی کدوم آمپوله؟  من هرشب پروژسترون عضلانی و ناکسپرین  زیرجلدی میزنم. اینا اثر داره ...

امپولیه که برای آزاد شدن تخمک میزنن

اسمش hcg هست

باعث میشه مثبت کاذب بده

این دارو هایی که گفتی ربطی به مثبت کاذب نداره عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان میگم دوباره ترشحم چرکی شده مثل خون توش باشه🥹 تورا خدا بازم محتاج دعاتونم خواهرای قشنگا ...

عزیزم من هفته شش و هفت کلا لک بینی قهوه ای داشتم بقول شما ببخشید ترشحم خونی بود انگار .....نگران نباش دکتر آنقدر با من طبیعی برخورد کرد گفت اصلا نگران نباش خیلی عادیه...فقط استراحت کن و به روزهای خوب پیش رو فکر کن

من باشم صبر میکنم... اگه به من بودم میذاشتم قلبش ک تشکیل شد میگفتم😂 چون مادرشوهرمو بگم دیگ از خوشح ...

🤪😎

ما هممون دهن لغیم حتی خود من

1
5
10
15
20
25
30
35
40