2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
ادامه لیست دعای یستشیر: دعای یستشیر به نیتتون خونده شد❤️ ۲۵- @ارکیدهابی     ۲۶- @shi ...

قربونت برم عزیزم قبول باشه😘😘😘

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
خوبم عزیزم تو چطوری نی نی خوبه نه شکر خدا نیومد🤭🤭🤭وای من تازگیا انقد پا درد دارم دستام خاب میره ر ...

الهی شکر که خوبی پا درد که نگو منم شبا زیاد دارم

آخه مال من بخاطر تازه بارداری مال تو چرا راستی کم خونی نداری ؟به منم گفتن کم خونی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از ذوقته انشالله ک سه شنبه با یه بتای تپل بهشون خبر بدی😍😍😍❤❤

😍😘

ممنون جان دلم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی شکر که خوبی پا درد که نگو منم شبا زیاد دارم آخه مال من بخاطر تازه بارداری مال تو چرا راستی کم ...

نمیدونم والا من قرص اهنم میخورم اما دست و پام خاب میره وای یکم ک راه میرم انکار سیخ میکنن کف پام اصلا از ترسم میترسم راه برم تا شنبه برم ببینم دکتر چی میگه البته من کف پام صافه فک کنم این پادردمو بدتر میکنه 

زیتون که جز شور طرفای ما نیست عزیزم باشه سبزی میگیرم فکر کنم از زور زدن دیروز امروز ترشح قهوه ای د ...

زیتون آبش رو چند دفعه عوض کن شوریش کم می شه 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام دوستان میگم دوباره ترشحم چرکی شده مثل خون توش باشه🥹 تورا خدا بازم محتاج دعاتونم خواهرای قشنگا ...

عزیز دلم برات آیت الکرسی میخونم انشالله حال شما و نینی ها خوب باشه🫀🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان میگم دوباره ترشحم چرکی شده مثل خون توش باشه🥹 تورا خدا بازم محتاج دعاتونم خواهرای قشنگا ...

نگران نباش عزیزم انشاءالله چیزی نیست واسه سلامتی خودت ونی نی ها آیت الکرسی خوندم 

خدایا شکرت
خب همینه یوبس میشی. میوه و سبزیجات زیاد بخور. 

خدا لعنتم کنه دیروز دستشوی یزره فشار امد بهم بهار

الان ترشح چرکی دارم 🥹

باشه عزیزم الان سیب خوردم بعداز نهار قرص هم بخورم به درک که رودهام تنبل میشه.تنبل هست 

فداتشم قشنگم شرمنده بخدا بدویار افتادم همش حالت تهوع گوشی نگاه میکنم بدترمیشم قوربونت برم شکر خوبیم& ...

عزیز دلم خدایا چقد منتظر این روزا بودیم انشاالله زودتر خوب میشی عزیز دلم منم خوبم 18نوبت دارم الان ترشح قهوه‌ای دارم زنگ زدم ماما گفت شنبه بیا سونو 

الهی من فدات شم  انشاالله حاجت روا میشی گلم

قربونت برم ♥️🙂

راستی صلوات رو دارم می‌فرستم 

اونم اینجوریه

عزیزم 

اینو بخون یا بنویس توی نوت گوشی :

۱۲۴۰۰۰ ذکر صلوات میفرستم قربه الله هدیه به ۱۴ معصوم و اهل بیت پاکشون به نیابت از شهید سید مجتبی سید مجرد قمی (اینجا میتونی هر شهید دوست داشتی اضافه کنی)

به نیت: 

۱ سلامتی کامل و عاجل حضرت صاحب الزمان علیه السلام وتعجیل در فرجشون

۲ مهمترین حاجت 

۳ حاجت مهم(با درجه اهمیت کمتر)

...

۱۴ چهاردهمین حاجتت 

همینطور از دومین تا ۱۴ حاجتت رو به ا‌ولویت و اهمیت مینویسی

الان همین متنو حاجتاتو اضافه کنی و یک بار همون اول نذر بخونی یا بنویسی اوکی میشه 

بقیه ش صلوات فرستادنه هر ۱۰۰ تا رو بنویس یا تیک بذار نمیدونم 

تا بشه صدو بیست و چهار هزار صلوات 

مدت پایان نذر هم تعیین نکن ، هر وقت تونستی میتونی تموم کنی

تسبیح تربت باشه عالیه ثوابش ۷۰ برابره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پاتمه جون به نظرت چه چیزهایی این بار رومثبت شدنت تاثیر داشت بگو من هم انجام بدم پی ار پی که کر ...

راستی عزیزم

من صبح انتقال هم سیاه دانه چرب کردم

غذا های آبکیمم توش سیب زمینی و کدو سبز داشت

چون ادویه ک نمیزدم با اینا هم لعاب می‌گرفت هم طعم

کدو سبز هم منبع فولیک اسید هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40