2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
کجایی دختر پیدات نیست خوبی چخبرا؟ نینیامون خوبن ؟

سلام یبوست بخاطر افزایش هورمون بارداری 

اگه می تونی یه ویزیت آنلاین بایه دکتر طب سنتی بشو بهت برنامه غذایی بده بابت یبوست

سبزی خوردن عالیه با وعده های غذایی حتما مصرف کن

صبح ناشتا آب ولرم و خاکشیر 

زيتون شور نخور خدایی نکرده تو ماه های بالا باعث فشار نشه

روغن زیتون با هر وعده غذایی

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم فدات شم.خودت چطوری بهتری انشاالله الهه من اهل برنج که نیست ماهی ده تا قاشق هم نمیخورم اگر ش ...

آترین جان من تو حالت عادی یبوست زیاد میشم دکترم خیلی رفتم کلونوسکوپی هم دادم به خاطر یبوست که گفتن باکتری های دیواره روده ضعیفه

برای درمانش روغن زیتون خیلی بیشتر از زیتون اثر داره با سالاد بخوری خوبه اما اگه میخوای زود اثر کنه شبا قبل از خواب دو قاشق روغن زیتون خالی بخور بعدش یه لیوان آب ولرم بخور تا صبح که بیدار شی اثر میکنه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
دیروز بهم گفته پنج هفتشه تاریخ دقیق پریودش رو نمیدونم  والا این دکتره خیلی استرس بهشون وارد کرد ...

پس شاید برای تاریخ پریود بتا پایین بوده که اکرم این باشع

بتا رشد خوبی داره و نشان از بارداری سالم

نمیدونم دکترش چه استدلالی داره که همچین چیزی کفته

نترسین عزیزم خیره انشاالله 

من همه چی میخورم غیر ادویه جاتی که نوشته شده مضره نمیدونم ولی به نظرم فیبر خود میوه جات مانع برای ی ...

مرسی عزیزم.

من عجیب خلقه م بهار نه اهل میوه م نه اهل سبزیجات از یهفته بعد از انتقال گوجه سبز بخاطر ترش بودنش دلم کشید.زرد آلو و هلو شوهرم کرفته شاید روزی یدونه بخورم اونم شاید.چند روزه سیب درختی گرفته اصلأ نمیتونم بخورم هر روز سر سیب دعوا میکنه میگه بخور تا یبوست نشی

نمیدونم چرا از سیب بدم میاد 🥹

خدا را شکر که همه چی میخوری 

سلام یبوست بخاطر افزایش هورمون بارداری  اگه می تونی یه ویزیت آنلاین بایه دکتر طب سنتی بشو بهت ...

ممنونم بابت پیام راهنماییت عزیزم

الهی حاجت روا بشی

یعنی سبزی خوردن که کنار غذا میزارن ؟چشم عزیزم خودم خیلیییییییی از فشار و دیابت بارداری میترسم مخصوصا من سنم بالاس 

آترین جان من تو حالت عادی یبوست زیاد میشم دکترم خیلی رفتم کلونوسکوپی هم دادم به خاطر یبوست که گفتن ب ...

عزیزم منم مثل شمام عزیزم.به دکتر گفتم ی قرص داد خوب بودم البته به دلیل فول دارو بودن آب زیادی میخوردم عالی بودم از روزی که دکتر داروها اکثرا قطع کرد و ژل لاکس هم قطع کرد رفته رفته بدتر شدم.

الان که داغونم ببخشیدا معذرت میخوام 🙈 مثل دفع گوسفند اونم نیم ساعت نشستن 

فدات بشم عزیزدلم انشالا برای شما و بقیه دوستان خوشحالی کنیم  دروغه بگم اصلا ناراحت نشدم ولی نس ...

عزیزدلم فدای مهربونیت برم ممنون

این نیز بگذرد...

بهترین کارو میکنی 😍 به خودت برس 

اینجور مواقع سعید بهم میگه ک...لغ بچمون نیومد که نیومد قرار نیست دنیا رو به خودمون زهر کنیم..

امیدوارم تو همین مسافرت ها طبیعی باردار بشی😍♥️

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی خوشحالم واست عزیزدلم  خداروشکر مثبتی دیگه 😍😍😍❤️❤️😍

😘😘😘😘

الهی دورت بگردم ممنون مهربونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دیروزی خیلی کمرنگه، امروز پر رنگ تر شده الهی که خبرای خوب در راه باشه😍

فداتشم بهاره جونم😍

خدایا 😍 اصلا باورم نمیشه 

فردا اگه مثبت بشه چیکار کنم چطوری سعید رو قافلگیر کنم🫢🤨

الان که توش قرار گرفتم نمیدونم چیکار باید بکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🙂♥️ یعنی خدا بهم نظر کرده ؟ بعد ۱۰ سال؟؟ دعا کن که امروز خیلی زود تموم بشه برام 😁 همش فکر م ...

انشالله عزیزم چشم حتما دعا میکنم برات امروزم میگذره چرا ک نه خدا خیلی بخندش انشالله اینبارم نوبت تو شده مامان شی عزیزم ❤🌹انشالله فردا ک زدی ببینی پر رنگ تره 😍😍

وای فاطمه این که مثبت من میدونستم تو حامله شدی مبارکت باشه دیگه استرس نداشته باش خدا درهای رحمتش بهت ...

صبح خیلی هیجانی بودم خدارو شکر الان آرومم

صبح دل‌درد و کمردرد گرفته بودم 

فشارمم افتاده بود ، گشنمم بود😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تاپیک جدا زده که روز میلاد امام رضا بی بی چک زده و بعد چند وقت هاله داده. آقا حرصش رو ما رو خوردی ...

🤨😂

خیلی زرنگی ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40