2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست
دختر داره خودشو نشون میده حالا اگه مثله دیروزیم باشه بازم جای امیده چون اگه اثر امپول باشه کمرننگ می ...

پروانه جون الان که داره خشک میشه انگار مثل دیروزی هست🥲

فقط دلخوشیم به اینه که امروزی رو بعد نیم ساعت که نگاش کردم هاله داشت

ولی دیروزی حتی دوساعت گذشت نگاه کردم هاله نداد 

میگم شماکه تجربت بالاس ،

هاله ای که آمپول میده بعد چند مین نمایان میشه؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دختر به نظرم پررنگ تر شده چی چیرو همرنگه  فردا مدیونی تگم نکنی وایی منم قلبم تو دهنمه

😁😁😁😁

چشم عشقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس اول بیبی چک عکس دوم بیبی چک  دخترای قشنگم جفت بیبی چکا ۴ صبح زده شده اما یه تفاوتی دا ...

دیروزی خیلی کمرنگه، امروز پر رنگ تر شده

الهی که خبرای خوب در راه باشه😍

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم واقعا؟چون بتاش یهو سه برابر شده واسه همین هم نگرانیم چند نفر هم گفتن یا پوچه یا خارج رحم😥

عزیزم بتا هر ۴۸دو برابر میشه که مال خواهرت ‌‌‌‌‌‌‌چون بعداز سه روز تکرار کرده سه برابر شده و اگرم ۴۸سه برابر شده احتمال دوقلوی هست.

بعدم بتای بالا فقط میتونه بعداز رد شدن دوقلوی خطر مول بودن

داشته باشه نه بارداری پوچ

نمیدونم بر چه اساسی دگتر گفته

راستی چندم پریودشونه!؟

از کجا میدونی 😁 از اولم مچش رو گرفته بودیا خدارو شکر عزیزم ♥️

یه تاپیک جدا زده که روز میلاد امام رضا بی بی چک زده و بعد چند وقت هاله داده. آقا حرصش رو ما رو خوردیم بیا به ما هم خبر بده خب😐🥴

وااااااای مثبته از دیروز پر رنگ تر شده اگه اثر امپول بود باید کم رنگ تر از دیروز میشد  مبارکه ...

طوطیا جونم 😍😘

ولی هیجان صبح رو ندارم چون بهش باور ندارم🥲😂

آخه داره خشک میشه و شبیه هم...

ولی خب من که تجربه ای ندارم 🤨🫢 شماها بهتر میدونید

تاحالا باردار نشدم ببینم باید چطوری باشم

بعد علایمم دیگ ندارم بجز دل‌درد و کمر درد

یعنی من عطسه اینا میکردم ک مشگفتید خوبه یا بقیه چیزا رو ندارم... رفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم میدونم بد دردیه خودمم درگیرمم والا همون توت و زیتون و روغن زیتون خوبه با آب و مایعات . بر ...

ممنونم فدات شم.خودت چطوری بهتری انشاالله

الهه من اهل برنج که نیست ماهی ده تا قاشق هم نمیخورم

اگر شوهرم برنجی نبود اصلا پخت نمیکردم.

ولی بیشتر غذای نونی میخورم

بنظرت قرص ژل لاکس نخورم مثلاً ی روز در میان

زیتون شور میخورم با غذا.نمیدونم چرا یهوی اینجوری شده 

بهاره جون ببخشید باعث نفخ نمیشه برات ؟ من با اینکه هیچ چیز نفاخ نمیخورم خیلی رعایت میکنم ولی خیلی خی ...

نه راستش، بعد به نظرم یبوست خیلی بیشتر از نفخ آزار دهنده است. قبل تابستون چندبار یبوست گرفتم واقعا اذیت شدم ولی الان با هندونه و گوجه سبز و ... پنج ماه مشکلی ندارم اصلا. دکتر هربار ازم میپرسه میگم یبوست ندارم تعجب میکنه🤣

فقط اینقدر سردی میخورم فکر کنم بچه هام حسابی شل و ول بشن😁

عزیزم بتا هر ۴۸دو برابر میشه که مال خواهرت ‌‌‌‌‌‌‌چون بعداز سه روز تکرار کرده سه برابر شده و اگرم ۴۸ ...

دیروز بهم گفته پنج هفتشه تاریخ دقیق پریودش رو نمیدونم  والا این دکتره خیلی استرس بهشون وارد کرده گفته احتمال بارداریه پوچه 

سلام عزیزم خوبی مم شنبس پس باهمیم منم قبل انتقال بهم داده بعدشم دارم میزنم البته من هپارینه انشالله ...

عزیزززززم چه خوب که باهمیم 😍 

من دکترم فراموش کرده امپول انوکساپارین برای این دوروز برام تجویز کنه قرارشده برام تجویز کنه ولی هنوز نکرده 

منم دیشب پی از پی کردم انشالله همه ی اعضای منتظر تاپیک مثبت بشن و صاحب اولاد سالم و صالح بشن و من و شما هم این ماه به سلامتی  بارداربشیم🙏☺️

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خب برا همین غصه نمیخورم وقتی نشده ب خودم سخت نمیگیرم چون روزگار خودش بهمون سخت میگیره دیگه حداقل خود ...

انشاالله دلت به زودی شاد بشه عزیزم🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏