2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
وای دخترا داشت قلبم میومد تو دهنم 😄 بیبی چک زدم حس کردم از دیروزی پر رنگ تره  قلبم انقد تند ...

مبارکه عزیزم نیاز نیس تا صبح صبر کنی همون غروب هم بزنی باید از این بیشتر بشه من بچه های انتقالی رو دیدم عکس بی بی چک هر روز دوتا میزنن یکی اول صبح یکی شب کلا پر رنگ تر میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان 

امیدوارم خوب باشین 

ی سوال داشتم 

من می‌خوام پروسه ivf  رو شروع کنم 

دکتر گفت روز دوم یا سوم پریودی بیا مطب سونو بشی که شرایط اوکی بود دارو بدم برای تخمک کشی 

من امروز باید پریود میشدم طبق تاریخ همیشگی و شنبه میشد سوم میرفتم ولی دیروز عصر پریود شدم 

الان شنبه دیگه فایده ای نداره؟

دسترسی به دکتر هم ندارم 

این ماه نشه دو سه ماه آینده هم نیستم و نمیشه قرار بود این ماه فریز کنم برای چند ماه دیگه 🥹 چون تنبلی تخمدان دارم باید فریز شه

سلام دوستان من الان دکتر بودم و انتقالم افتاده انشالله روز شنبه  فقط من چند روزه دارم انوکساپا ...

سلام عزیزم خوبی مم شنبس پس باهمیم منم قبل انتقال بهم داده بعدشم دارم میزنم البته من هپارینه انشالله موفق باشی برامم پی ار پی کرد یادمه  پیارسال با کاربر ماشالله هم تو یه رو انتقال داشتیم دوتامونم مثبت شدیم خدا کنه این بارم همون جوری بشه دل جفتمون شاد بشه

وای دخترا داشت قلبم میومد تو دهنم 😄 بیبی چک زدم حس کردم از دیروزی پر رنگ تره  قلبم انقد تند ...

دختر داره خودشو نشون میده حالا اگه مثله دیروزیم باشه بازم جای امیده چون اگه اثر امپول باشه کمرننگ میشه

اره عزیزم جایگزین متفورمین  بهتر از متفورمین هست چون اهسته رهش هست و کم کم جذب میشه یه بارگی ق ...

مرسی عزیزم 

میگم شما اطلاعات داروییت خوبه یه راهنمایی میکنی قبل از پانکچر چیا بخورم تقریبا دو ماه دیگه میخوام پانکچر کنم

مشکلم اینه تنبلی تخمدان دارم کیفیت تخمکم تو پانکچر قبل خوب نبود جنین با کیفیت تشکیل نشده بود

اوابووست شنیدم خوبه . دکتر خودم فرتیل cm داده بود ولی این بار میخوام اوابووست بگیرم

کپسول رویال ژلی در موردش اطلاعاتی داره؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عکس اول بیبی چک عکس دوم بیبی چک  دخترای قشنگم جفت بیبی چکا ۴ صبح زده شده اما یه تفاوتی دا ...

وااااااای مثبته از دیروز پر رنگ تر شده اگه اثر امپول بود باید کم رنگ تر از دیروز میشد 

مبارکه مامان کوچولو

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم  میگم شما اطلاعات داروییت خوبه یه راهنمایی میکنی قبل از پانکچر چیا بخورم تقریبا دو ...

اوابوست اره خوبه 

رویال ژل اگه خودشو بخوری اثرش بیشتره 

کیوتن حتما بخور 

کوالی فول حتما 

ویتامین ای 

ویتامین دی 

فمی بست و گلای وانس هم اگه پلیکیستیکی بخور 

قربون دلت برم عزیزم ،هممون قلبمون شکسته یکی قوی تره صبرش زیاده یکی هم مثل منو تو ضعیف تر،بخدا من از ...

خدا نکنه عزیزم 

انشاالله شما هم به حق شش ماه امام حسین زودتر نتیجه بگیرین

ععه شما هم تازه شروع کردین چه خوب انشالا که با هم مثبت میشیم به من دکتر امگا3 ویتامین ای اسپرین پردن ...

اره عزیزم منم اینا رو دارم ویتامین دی هم دارم 

کوالی فول هم دارم