2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

@poweroflove    

سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل الان و آینده تون خوندم❤️. ان شاالله به زودی فرزندان سالم و صالح و نور چشم و باعث سربلندی پدر مادرشون داشته باشید😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت عزیزم جوجه ها من خوبن جوجه ها تو چطورن یه نی نی پلاس میرم دیگه بچه ها وقتی برا ادم نمیذارن

الهی شکر که خوبین عزیزم

منم که فعلا بیخبرم تا ۱۸برم سونو

التماس و دعا خوهری 

ایجونم.راست میگی دوتا هستن کاراشون دوبرابره

الهی ۱۲۰ساله بشن جیگرای خاله 😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادامه لیست دعای یستشیر:

دعای یستشیر به نیتتون خونده شد❤️

۲۵- @ارکیدهابی    

۲۶- @shiva_ab    

۲۷- @مامانمحمدمحمد    

۲۸- @bpyk    

29- @مریم4210    

الهی حاجت روایی همتون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها یه تجربه جدید  من دکتر خودم زیاد حرف نمیزنه منم چندتا سوال واسم پیش اومده بود و خیلی نگ ...

خود دکتر سوالاتو‌ جواب داد یا دستیاراش؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دعای یستشیر به نیتتون خونده شد❤️

۳۰- @rose_710       

۳۱- @bahar2200‍     

۳۲- @زین‍     

۳۳- @zhiyan74‍     

34- @تنهاتررررررررررررین‍     

دعای یستشیر به نیتتون خونده شد❤️ ۳۰- @rose_710         ۳۱- @bahar2200‍ ...

ادامه لیست دعای یستشیر

۳‍۵- @مهتاب۴۴۴    

ان شاالله حاجت روایی همتون 

دعای یستشیر به نیتتون خونده شد❤️ ۳۰- @rose_710         ۳۱- @bahar2200‍ ...

فدات شم فاطمه جون 

خدا هر چه زودتر حاجت دل مهربونتو بده عزیزم ❤️❤️❤️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وای الهه من روزای انتقال خوب بودم تا یک هفته بعداز قرص ژل لاکس خوب بودم الان ۵.۶روزه امونم بریده.قرص ...

قربونت برم میدونم بد دردیه خودمم درگیرمم والا همون توت و زیتون و روغن زیتون خوبه با آب و مایعات . برنج و نون کم بخور خورشت زیاد انشاله خوب میشه عزیزم 

وای الهه من روزای انتقال خوب بودم تا یک هفته بعداز قرص ژل لاکس خوب بودم الان ۵.۶روزه امونم بریده.قرص ...

من با هندونه و میوه های سرد این فصل جلو یوبس شدن رو گرفتم خدا رو شکر

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....