2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
ایشالا که دو تا نی نی خوشگل و سالمن توکلتون به خدا. ای کاش دکترا تا سونو نکردن بیخود دل ادمو خالی ن ...

انشالله پناه برخدا

از عصر که مامانم بهم گفته از استرس و نگرانی دیگه حال ندارم

چون خودم هم بچه دار نمیشم میترسم خدای نکرده اینم مثل من بشه الان هم من میگم زوده واسه سونو ولی خودش میگه میخوام برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس باهم هستیم انشاالله  منم داروهامو تازه شروع کردم

ععه شما هم تازه شروع کردین چه خوب انشالا که با هم مثبت میشیم به من دکتر امگا3 ویتامین ای اسپرین پردنیزولون متفورمین استرادیول داده شما هم اینارو داری؟

@zhiyan    

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم

میدونم چقدر امشب و فرداها بهت سخت میگذره

ان شاء الله خیلی زود دلت شاد بشه و همه این تلخی ها رو فراموش کنی عزیزم❤️❤️❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام فاطمه جون خوبی ؟ نزار یبوست بگیریا دختر به درد ما دچار نشی خدا نکرده ،  آب و مایعات زیاد ب ...

وای الهه من روزای انتقال خوب بودم تا یک هفته بعداز قرص ژل لاکس خوب بودم الان ۵.۶روزه امونم بریده.قرص دکتر گفت نخور تا رودهات تنبل نشه

موتدم چکار کنم ؟اجیل توت سفید روزی ۴تا انجیر بازم افاقه نمیکنه 

سلام خانوما خوبین ان شاالله 

خانوما من درد واژن زیاد دارم میزنه به مقعدوواژنم..بعدش استخون واژنممم خیلی درد میکنه..بعدش ازمایش عفونت دادم گفت کم عفونت داری ولی دارو نداد میترسم ازاین همه فشار که بهم میاد..روزی ۳تاشیاف وهفته ای یدونه پولوتون میزنم ....الانم ۱۵هفته هستم

آیا این دردا خطرناکه انگاریه چیزتیز میزنن رحمم بامقعدم

سلام خانوما خوبین ان شاالله  خانوما من درد واژن زیاد دارم میزنه به مقعدوواژنم..بعدش استخون واژ ...

سلام عزیزم

دکترتون کیه؟

اگر دکتر خودت دارو نداده ولی فکر میکنی نیاز هست بخاطر دردها بازم چک بشی با یه پریناتولوژ ویزیت شو 

سلام دوستان من الان دکتر بودم و انتقالم افتاده انشالله روز شنبه  فقط من چند روزه دارم انوکساپا ...

سلام عزیزم

انوکساپارین رو هم خود دکتر برای قبل انتقال براتون نوشته بود؟

یه طوری با دکترت تماس بگیر ازش بپرس