2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
بچه ها من داروهای انتقال بهم دادن محتاج دعای همگی هستم آخرای ماه انتقالمه با آرزوی مثبت شدن همه

پس باهم هستیم انشاالله 

منم داروهامو تازه شروع کردم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه تجربه جدید 

من دکتر خودم زیاد حرف نمیزنه منم چندتا سوال واسم پیش اومده بود و خیلی نگران بودم 

مرکز مام ویزیت انلاین داره زنگ زدم همه سوالامو با حوصله و مهربونی جواب داد دکتر تمیزی 

الان حالم بهتره شما هم اگه تو سیکل کاری پیش اومد که به دکترتون دسترسی نداشتین ویزیت انلاین بگیرین 

گفت پیجمم فالو کن جواب میدم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ولش کن اگر بدت میاد نخور عزیزم ، کلا از هر چی بدت اومد به زود نخور اصلا ، فاطمه جونم منم اوایل باردا ...

وییی آره خیلی بو میده 

ولی زیتون دارم فردا به پیاله پر میخورم

ممنون عزیزم ♥️

میگم پروژسترون باعث نمیشه ادرار زیاد بشه؟

من تقریبا علایم هامو دارم از دست میدم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره عزیزم جایگزین متفورمین  بهتر از متفورمین هست چون اهسته رهش هست و کم کم جذب میشه یه بارگی ق ...

عزیزم تاکی باید ادامه داد؟

من الانم دارم میخورمش، از ۳ ماه پیش

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم خوبی جوجه هات خوبن شکر خدا رفتین نینی پلاس دیگه یادی از نینی سایت نمیکنین 

قربونت عزیزم جوجه ها من خوبن جوجه ها تو چطورن یه نی نی پلاس میرم دیگه بچه ها وقتی برا ادم نمیذارن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها خواهر من الان 5هفتشه بارداره سه روز پیش ازمایش داد بتاش1500بود باز امروز ازمایش دکتر واسش نوشته4500 بوده نشون دکتر که داده گفته برو سونو

یعنی چه دلیلی داره بتاش اینقدر زیاد رفته بالا خیلی نگرانه و استرس داره😕

نکنه پوچ یا خارج رحمی باشه؟😢😢

واي بر من خاك بر سرم شده

نگران نباش اینا یعنی شما نسبت ب این ویروسا ایمنی داری خیالت راحت دیگه خدای ناکرده نمیگیری

نثلا قبلا واکسنش زدی و الان دیگه نسبت بهشون ایمنی داری برا منم چند سال پیش ک آزمایش دادم مثبت شد و دکتر گفتش دیگه خیالت راحنچت نمیگیری

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
وییی آره خیلی بو میده  ولی زیتون دارم فردا به پیاله پر میخورم ممنون عزیزم ♥️ میگم پروژسترون ...

از عوارض پروژسترون یبوست، نفخ، سردی پا، عطسه هست من چون آب روزی ۳ لیتر باید بخورم تکرر ادرار زیاد دارم. یبوست رو دکتر گفتن حتما باید رفع بشه به من گفتن شربت ماستی با اب قاطی کنم بخورم و شیافم مقعدی بذارم.

من هم از شب دهم انتقال تقریبا تمام علائمم رفت و الانم که ۶ هفته و سه روزم هیییچ علامتی جز کمر درد مختصر ندارم. و اگه زیاد سرپا باشم دل درد پریودی. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نگران نباش اینا یعنی شما نسبت ب این ویروسا ایمنی داری خیالت راحت دیگه خدای ناکرده نمیگیری نثلا قبلا ...

خيالمو راحت كردي عزيزم

مرسي

خيلي براي اين بچه زحمت كشيدم نميخوام از دستش بدم خدايي نكرده

بچه ها خواهر من الان 5هفتشه بارداره سه روز پیش ازمایش داد بتاش1500بود باز امروز ازمایش دکتر واسش نوش ...

عزیزم خواهرت ivf كرده؟ شايد  دوقلو باشه

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ممنون عزيزم پس خيالم راحت؟ دوباره آزمايش بتا دادم ببينم رشد كرده يا نه؟

نترس به احتمال خیلی زیاد قبلا گرفتی پادتن تو بدنته ولی به احتمال دکتر دوباره تکرار می ده و آزمایش تکمیلی ببینه ویروس تو بدنت فعال هست یا پادتن هست 

برای شما هم لبه مرزه احتمال خطای کیتی آزمایشگاه است

Igg   ها که مشکلی نیست 

Igm مهمه که ببینه پادتن یا فعاله  که شما لب مرزی به احتمال زیاد خطا هست یا پادتن که یعنی قبلا گرفتی  

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)