2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
منم دقیقا همینطوری شدم خواستم ای یو ای کنم که سر از ای وی اف در اوردم  به نظرم برو ایروبیک ثبت ...

میخوام ب خودم ی استراحت ۶ماهه بدم ولی بازم شروع کنم با انرژی بیشتر و جای بهتر 

انشالا ک شما هم اینسری ب نتیجه برسی گلم 

ای جوووونه دلم که اینقد مهربونی فعلا با خودم قرار گذاشتم تا صدای قلبشونو نشنیدم چیزی نگم ان شاءالل ...

ایران زندگی می کنی؟

چرارانندگی می کنی؟

کلاج ترمز اذیت میکنه

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماها تو این راه صیقل خوردیم 💎😉 من کلا شخصیتم عوض شد، جهان بینیم واقعا تغییر کرد، مشکلات برای قوی ت ...

پس چرا من توی این راه قوی نشدم ضعیف شدم قلبم چندبار شکست که هر بار خودم تیکه هاشو جمع کردم چسبوندم بهم الان اینقدر شکننده شده که طاقت هیچی رو نداره با کوچیکترین ضربه اماده پودر شدنه دلم جوری شده که با شادترین اهنگها هم که همه رقصشون میگیره من اشکام میریزه 

تو رو خدا واسم خیلی دعا کنید من دیگه قلبم تحمل شکست رو نداره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من بعد هیسترو اندومترم مشکل نداشت بعد از کورتاژ مشکل پیدا کرد  دارو هم به من استرادیول و دوفاس ...

ممنون عزیزم که جواب دادی دو تا از دوستام رفتن میگن بعدش آندومتر رشد نداشت ترسیدم یکم ممنون عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پس چرا من توی این راه قوی نشدم ضعیف شدم قلبم چندبار شکست که هر بار خودم تیکه هاشو جمع کردم چسبوندم ب ...

مثل من تقی به توقی میخوره گریه میکنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عمل کردم عزیزم  کوچیک بود ولی بد جا بود

اهان خدا رو شکر جونم

عزیزدلی، انشااله بهترین ها برات اتفاق بیفته 💓

فسقلیاتون دخترن پسر😍😍

پس چرا من توی این راه قوی نشدم ضعیف شدم قلبم چندبار شکست که هر بار خودم تیکه هاشو جمع کردم چسبوندم ب ...

عزیزدلم با کلمه کلمه حرفات اشک تو چشمم جمع شد،🥲

همیشه بهترین اتفاق های زندگی زمانی به وقوع می پیونده که دیگه فکر می کنیم این اخرشه، دیگه بدتر از این نیست، 

ولی درست همون موقع است که درهای رحمتش باز میشه، قوی باش، مطمئن باش آخرش خوشه ✌ 

من هم واقعا بار آخر که رفتم ، تیکه های وجودمو انگار جمع کردم و رفتم ولی دیگه آدم سابق نبودم، چیزی که حالمو بدتر میکرد دیدن حال همسرم بود، بخاطر تلاش هایی که میکردیم و نمیشد خیلی روی روحیه اش اثر گذاشته بود، 

من توی شرایطی که خیلی حالم بد بود، کتاب "چهار اثر از اسکاول شین" رو خوندم، چند بار هم خوندم، پیشنهاد میکنم اگه نخوندیش، بگیر و بخونش، به من تو اون شرایط واقعا کمک کرد 🧡