2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
همیشه خوب باشی نازنینم، خیلی خوبه که حواست به همه چی هست اتفاقا اینکه همه چی و داری آماده می کنی ف ...

مرسی عزیزم .بله مرسی عزیز دلم توکل بخدا ❤️❤️🥰🥰 ان شاالله که همینطور باشه .باشه حتما خودم رو تقویت میکنم

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمین بازم ممنون که یادم بودی نازنین ممنون از دعاهای پرانرژیت باور کن خستگیم در رفت می بوسم ...

❤️🥰❤️ خواهش میکنم عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خوبم گلم  چند ماه استراحت میکنم هر وقت شوهرم راضی بشه میرم تهران  ۳تا دیگه جنین دارم میخ ...

عزیزدلم انشااله همیشه خوب باشی، اصلا بهش فکر نکن، 

من هم از خودت بی خبر نذار، انشااله زود زود خبرای خوب بهمون بدی ❤🌿

دشمنت شرمنده باشه عزيزدلم انشالله با بتاي تپل ميايي و ما را در شادي خودت شريك ميكني من برات خيلي د ...

قربونت برم ❤️

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ملیکا جان من مام می رفتم، به نظرم ریسک نکن برو تهران 🌹❤ انشااله زود جواب میگیری 

عزیزم روز ۹ انتقالم میتونیم شیر موز بخورم؟

دارم کم کم یوبس هم میشم 

ببخشید رک گفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه عزیزم اینجوری نگو  راحت حرف بزن. غر بزن. درد ودل کن  منم مثل شما احساساتیم سریع گریه ...

🫂💙

ممنونم که آرومم میکنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اصلا ناامید نیستم و نخواهم شدم   من تو این راه خیلی قوی شدم‌ طوری ک الان منو ببینی اصل ...

ماها تو این راه صیقل خوردیم 💎😉 من کلا شخصیتم عوض شد، جهان بینیم واقعا تغییر کرد، مشکلات برای قوی تر شدن آدم ها هست 💎 

نه عزیزم هر موقع شیاف گذاشتم مشکل درد نداشتم برای آمپول چرا اندازه نیم ساعت تا چهل دقیقه و فقط وقتای ...

ممنون عزیزم

متاسفانه من حافظه ی ضعیفی دارم از انتقال قبلیم هام یادم نیست که چطور بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه شیر موز خوب نیست ؟

نمیدونم دارم می پرسم 

آخه میگم که دارم یوبس میشم ، خوبه یا خوب نی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم روز ۹ انتقالم میتونیم شیر موز بخورم؟ دارم کم کم یوبس هم میشم  ببخشید رک گفتم

عزیزدلم کلا شیر رو با میوه نخور‌ مخصوصا با موز، یه دفعه قندش خیلی بالا میره، ماست با میوه ایراد نداره، 

زردآلو خیلی خوبه برای یبوست، خیار هم خوبه 

عزیزدلم کلا شیر رو با میوه نخور‌ مخصوصا با موز، یه دفعه قندش خیلی بالا میره، ماست با میوه ایراد ندار ...

🥲 ممنون عزیز دلم

متاسفانه ماست دوست ندارم😁

پس میرم خیار بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40