2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم میدونم الان چه حالی داری منم دو هفته پیش جواب انتقالم بتای منفی شد داغون شدم ولی باز تصمیم ...

مرسی عزیزم 

خداروشکر حالم خوبه 

امیدوارم حال دل خودتم خوب بشه و ب همین زودیا ب مراد دلت برسی 

ن عزیزم ناامید نیستم  این چنتارو اهدا میکنم و میرم ی مرکز بهتر ک درستو حسابی پیگیر باشن ن اینک ...

عزیزم مشکلتون چی بود ؟

اسپرم همسرتون اوکی بود؟

ضخامت خودت چطور بود واسه انتقال؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آهان،بعد روز دوازده بلافاصله خط انداخت؟یا بازم با تاخیر؟

عزیزم چرا اینهمه داری به خودت استرس تحمیل میکنی؟ روز چند انتقالی؟ بی بی زدی بعد چند ساعت هاله داشته؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم مشکلتون چی بود ؟ اسپرم همسرتون اوکی بود؟ ضخامت خودت چطور بود واسه انتقال؟

خودم فقط پلی کیستیک خفیف بودم ک اونم درمان شد دیگه هیچ مشکلی نداشتم 

شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد ک اونم ۵ماه بعد عملش دکتر نامه داد ک قابلیت بارداری طبیعی رو داریم ولی چون ۶سال صبر کرده بودم ب اسرار خودم ای یو ای نوشت بعد ک دارو مصرف کردم تخمکام زیاد شد و دکتر با موافقت خودم پانچر کرد و ...

دوستان هیچ غافلگیری در کار نبود  جواب ازمایشمم منفی شد

عزیزم می‌دونی که با جون و دل درکت میکنیم انشاالله جاش به زودی برات سبز بشه آفرین به این قوی بودنت مطمئنا بچه هایی که به زودی میان تو دلت بهت افتخار میکنم🙏🙏🙏از خدا میخوام که به زودی بهترین ها برات پیش بیاد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اگه بخوای امام رضا خودش کمکت میکنه تندی کارات راست و ریس میشه یه یاعلی بگو پاشو 

میدونی نمیتونم چیزی درست کنم موندم چی بخرم پخش کنم خیلی دلم میخواد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم عزیزدلم  همش خندم میگیره ب حرفای انگیزشی دیشبم 😂😂

نگو عزیزم انسان به امید زنده هستش جونم 

دخترا به راهنماییتون نیاز دارم 

خیلی از دوستام میگن که بعد از هیسترو اندمترشون رشد آنچنانی نداشته 

تجربه هاتونو میگین بهم 

و اینکه بعد از هیسترو چه داروهایی داشتین ممنون میشم کمکم کنین راهنماییم کنین

بعد اینکه اینقد گفتن نسبت به دکترم بی اعتماد شدم 

میشه راهنماییم کنین یه دنیا ممنون

خودم فقط پلی کیستیک خفیف بودم ک اونم درمان شد دیگه هیچ مشکلی نداشتم  شوهرم واریکوسل داشت عمل ک ...

پس انشالله طبیعی باردار شی و نخواهی آی وی اف کنی

خودت و همسرت و رو تقویت کن ورزش کن انشالله بزودی طبیعی قسمتت می شه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)