2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
خوبم گلم  چند ماه استراحت میکنم هر وقت شوهرم راضی بشه میرم تهران  ۳تا دیگه جنین دارم میخ ...

نا امید نشو  یه دو ماه دیگه برو همین سه تا رو انتقال بده انشالله بگیره 

تو که دیگه جنین داری حیفه دوباره پاکنچر بشی

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از همه دوستان 

شما دیگه دوست نیستید خواهرید همتون خواهرای من هستید 

معذرت میخوام باعث نارحتیتون شدم 

حجم پیاما زیادن ب بزرگی خودتون تک تک جواب نمیدم ک تاپیک شلوغ نشه 

ممنونم از همه دوستان  شما دیگه دوست نیستید خواهرید همتون خواهرای من هستید  معذرت میخوام ...

عزیزم شانستو با سه جنین دیگه هم امتحان کن

به زودی منم مامان میشم😍
چشم بهاره جان حتما خبر میدم ، شما خداروشکر تجربه این درد یه قسمت شکم رو نداشتی ؟ یا نشنیدی از کسی ؟& ...

سلام الهه جان 

من خواننده خاموش هستم عزیزم منم هفته های شما بودم که همچین دردی داشتم سمت چپم بیشتر بود اصلا نمیتونستم تکون بخورم واسه من نفخ شدید بود که خارج نمیشد چند بار تا آخر بارداری همین حالت شدم یه وفت هایی سمت چپ انقدر درد داشتم که بچه تکون می‌خورد درد میگرفت ولی خداروشکر چیزی نبود انشاءالله برای شما هم مشکلی نیست من مکمل کلیسم که میخوردم نفخ میکردم و اینجوری میشدم که دیکه کلا قطع کردم

اگه لک بینی نداشته باشی یعنی نگرفته؟؟

ربطی نداره عزیزم من خودم لکه بینی نداشتم ولی خداروشکر مثبت شدم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
شما چه حالتی داشتی بعد انتقال ؟

من فقط روز نهم یه لک صورتی داشتم بقیه علائم ها مثل علائم پریودی بود که می‌تونه از عوارض دارو هم باشه 

کلا دنبال علائم نباش گلم

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
باز خوبه رو خودت تسلط داری  من اگه بدونی دیشبو چجوری صبح کردم😭😭

منم سری قبل مث شما بودم فک میکردم ۱۰۰٪میگیره وقتی منفی شد دنیا رو سرم خراب شد ۱۰روز تمام افتاده بودم تو جا فقط کارم گریه بود ولی دیگه در حق خودم کم لطفی نمیکنم چون بلاخره بچه هم میاد ولی هیچ وقت قدر این سختیهای منو نمیدونه 

انشالا ک شما مثبت بشی و این روزهارو نبینی  ولی آمادگی هر چیزیو داشته باش  ک مث الان من نشی