2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048249 بازدید | 684648 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نی نی توام مثل نی نی من میخاد دمارمون و دربیاره تلافی چند سالو در بیاره همه ب من میگفتن طرف را ...

😍 من دوست دارم دخملی باشه که باهاش همه جا برم

پسر باشه مثلا نمیتونم باهاش استخر برم😐😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😍 من دوست دارم دخملی باشه که باهاش همه جا برم پسر باشه مثلا نمیتونم باهاش استخر برم😐😂

منم بد عروسم دخترو بیشتر دوست داشتم 😂😂😂انشالله نی نی توام یه دختر تپل مپل وصحیح و سالم باشه 

منم بد عروسم دخترو بیشتر دوست داشتم 😂😂😂انشالله نی نی توام یه دختر تپل مپل وصحیح و سالم باشه 

ممنون قشنگم ♥️🫂

من اگه کامله بشم شهرو بهم میریزم با اداهام😂😐

جیگر همه رو در میارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فداتشم مرسی من برم  ۱۰تاآیه الکرسی رو بخونم  ک گفتم به نیت همه کسایی ک ازمایش دارن این هفت ...

وای باورم نمیشه موعد منم داره به پایان میرسه😍

هفته جدید نوبت منه سه شنبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون قشنگم ♥️🫂 من اگه کامله بشم شهرو بهم میریزم با اداهام😂😐 جیگر همه رو در میارم 

عزیزم حامله هستی الان سفت چسبیده ب دلت دخملی مون 😍😍❤❤هی خاهر منم میخاستم ادا در بیارم منتهی شوهرم نمیزاره خودمو لوس کنم 🤭🤭🤭وای الانم بخام ادا در نیار واقعا فک میمنم تا ۹ماه بشه منو باید با فرغون جا ب جا کنن اصلا نمیتونم رابرم کاش این دردا طبیعی باشه کف پام گز گز میکنه همش یکم ک رامیرم پا درد میخام بمیرم 

منم بنویس۱۰تا

عزیزم انشاالله نور برکتش برگرده به خودت عزیزم 🤲🤲🤲

ختم کامل شد

ختم آیت آیت الکرسی

تنهاترین ۲

خودم ۵

منان ۱

ارکیدهای 1

10ninimahdi  

فردایی روشن ۱۰

8Sarayyyy

گندمک ۵

2mehremah 

نیلو نیلو ۱۰

خدا به همگیتون خیر بده انشاالله حاجت روایی همگی 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

عزیزم حامله هستی الان سفت چسبیده ب دلت دخملی مون 😍😍❤❤هی خاهر منم میخاستم ادا در بیارم منتهی شوهرم ...

😍😘

من از الان بحث دارم با همسرم که باید خونه رو دوخوابه کنی😂

من اتاقمو به بچه ها نمیدم

وییی عزیزم طبیعیه بنظرم 😬

من از الان میگم ای اینجام ای اونجام خدا بخیر کنه🫢🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40