2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نی نی توام مثل نی نی من میخاد دمارمون و دربیاره تلافی چند سالو در بیاره همه ب من میگفتن طرف را ...

😍 من دوست دارم دخملی باشه که باهاش همه جا برم

پسر باشه مثلا نمیتونم باهاش استخر برم😐😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😍 من دوست دارم دخملی باشه که باهاش همه جا برم پسر باشه مثلا نمیتونم باهاش استخر برم😐😂

منم بد عروسم دخترو بیشتر دوست داشتم 😂😂😂انشالله نی نی توام یه دختر تپل مپل وصحیح و سالم باشه 

منم بد عروسم دخترو بیشتر دوست داشتم 😂😂😂انشالله نی نی توام یه دختر تپل مپل وصحیح و سالم باشه 

ممنون قشنگم ♥️🫂

من اگه کامله بشم شهرو بهم میریزم با اداهام😂😐

جیگر همه رو در میارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فداتشم مرسی من برم  ۱۰تاآیه الکرسی رو بخونم  ک گفتم به نیت همه کسایی ک ازمایش دارن این هفت ...

وای باورم نمیشه موعد منم داره به پایان میرسه😍

هفته جدید نوبت منه سه شنبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون قشنگم ♥️🫂 من اگه کامله بشم شهرو بهم میریزم با اداهام😂😐 جیگر همه رو در میارم 

عزیزم حامله هستی الان سفت چسبیده ب دلت دخملی مون 😍😍❤❤هی خاهر منم میخاستم ادا در بیارم منتهی شوهرم نمیزاره خودمو لوس کنم 🤭🤭🤭وای الانم بخام ادا در نیار واقعا فک میمنم تا ۹ماه بشه منو باید با فرغون جا ب جا کنن اصلا نمیتونم رابرم کاش این دردا طبیعی باشه کف پام گز گز میکنه همش یکم ک رامیرم پا درد میخام بمیرم 

منم بنویس۱۰تا

عزیزم انشاالله نور برکتش برگرده به خودت عزیزم 🤲🤲🤲

ختم کامل شد

ختم آیت آیت الکرسی

تنهاترین ۲

خودم ۵

منان ۱

ارکیدهای 1

10ninimahdi  

فردایی روشن ۱۰

8Sarayyyy

گندمک ۵

2mehremah 

نیلو نیلو ۱۰

خدا به همگیتون خیر بده انشاالله حاجت روایی همگی 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

عزیزم حامله هستی الان سفت چسبیده ب دلت دخملی مون 😍😍❤❤هی خاهر منم میخاستم ادا در بیارم منتهی شوهرم ...

😍😘

من از الان بحث دارم با همسرم که باید خونه رو دوخوابه کنی😂

من اتاقمو به بچه ها نمیدم

وییی عزیزم طبیعیه بنظرم 😬

من از الان میگم ای اینجام ای اونجام خدا بخیر کنه🫢🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40