2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
مرسی عزیزم اره انتقال اول بود مشکلم تنبلی تخمدان..دو بار هم باردار شدم ک سقط شد

انشالا به سلامتی بغل بگیری عزیزم پلی کیستیک هستی؟چون منم تنبلی دارم واسه همون میپرسم چیکارا کردی واسه انتقال ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست خوبم خیلی ممنونم ازت واقعا به دعاهاتون احتیاج داشتم . الان برگشتم خونه ، درد شکم داشتم . ر ...

الهی هزار بار شکر عزیز دلم

محتاج دعام.

استراحت کن تورا خدا میدونم سخته من الان ۲۶روزه جز ازمایش پا تو کوچه نذاشتم چون شوهرم اجازه نمیده

انشاالله سر ۳۸هفته بغل بگیریش 😘♥️

سلام دخترا 

الان دارم میرم جواب آزمایش قند و بگیرم دعا کنین مشکلی پیش نیاد🙏🙏😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فردایی جان اینم بگم که من برای بار سوم که انتقال انجام دادم خیلی بیخیالتر بودم همه جا هم میرفتم هفت ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه بهت تبریک میگم😍😍😍انشاالله آزمایش بقیه بچه ها هم مثبت شه کلی ذوق کنیم

اره عزیزم 

خوب موقع فریز سه روزه بودن ؟

وقتی میخواستی جنین فریز انتقال بدی دیگه از روز قبل بیرون نوردن و همون سه روزه انتقال دادن همون صبحش ک میخواستی انتقال بدی بیرون اوردن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام بچه ها   من ١٤ روز از انتقال جنينم گذشته صبح قبل اينكه برم آزمايش بدم بي بي چك زدم من ...

انشاالله عزیزم

چنتا بی‌بی زدی ؟اگه بیشتر از یکی زدی خیلی امیدوار نباش که تو زوقت بخوره.مگر بتات از ,,۲۰کمتر باشه

ی بی‌بی احتمال خرابی یا خطای کارخونه داره

الهی خدا معجزه ش بهت نشون بده 🤲🤲♥️