2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
نزن دختر خوب جنین بلاست هم میگن روز۱۲نشون میده  اصلا نزن  جنین هات چندروزه بودن ؟من۴روزه

عه منم ۴ روزه😎😍

کامپکت بودن

ولی اصلا استرس نگرفتم انتقال سومم هست

من آزاد سازی هم دارم تو انتقالم ۲ تا😮‍💨

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم یعنی احساس کردم قلبم مچاله شد چهار نفر اون روز عمل داشتیم همه بالای ده تا تخمک داشتند فقط ...

یکی از بچه های قدیمی این تاپیک هم مث شما بود عزیزم. ۴ بار اگه اشتباه نکنم پانکچر کرد و همشون تخمک صفر بود. دیگه کلا ناامید شدن و... دو ماه بعد اخرین پانکچر طبیعی باردار شد.

الهی که شمام با همین پانکچر جنینی ک مامانتون کنه رو ب دست بیارید اگرم خدای نکرده نشد با اینکه میدونم چقد تلخ و سخته ولی ناامید نشید از رحمت خدا. الهییی ک خییییلی زود ب حق باب الحوائج ع حاجت روا بشین و نی نیا مهمون دلتون بشن😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم قشنگم بابت دعای زیبات همچنین برای شما عزیزم😍

😘😍😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من تهران با دکتر تهرانی نژاد انتقال دادم  خودم کرمانشاهم دکترمم چوبسازه

علایمت چیاس؟

من مرکز ابن سینا ام با سهیلا انصاری پور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اینجا یه دکتر هست خیلی امار مثبتی هاش بالاس  اینستاشو بزنید روزی بالای ده تا مثبتی  داره  همه بعداز۲۰سال و ۱۰ سال باردارشدن فقطم با یک بار ای وی اف بااین دکتر

اسمش دکتر سحر رشیدی راجبش تحقیق کنید من خودم اگه این انتقالم منفی بشه میرم تحت نظر اون

وای من دیگه نمیتونم چشامو باز نگه دارم شبتون بخیر🥱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای من دیگه نمیتونم چشامو باز نگه دارم شبتون بخیر🥱

شبت بخیر عزیزم❤️ منم دیگه اروم اروم میرم

علایمت چیاس؟ من مرکز ابن سینا ام با سهیلا انصاری پور 

روزای اول نفخ داشتم -از روز اول تاحالا هم عطسه دارم- زود زود ضعف میکنم و دلدرد پریودی و کمر درد البته یه سریا عوارض داروهاس 

تو چی؟

ممنونم بابت دعاهای قشنگت عزیزم تو سونو اخر حدودا ۱۵ تا فولیکول بالغ داشتم و دکترم خیلی راضی بود اما. ...

یعنی تخمکها آزاد شده بودن یا پوچ‌ بودن ؟

اگه آزاد شده بودن پس چه جوری فولیکولا و بررسی کرده ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم مثل بی بی چک منه مبارک باشه اگه ازادساری نزدی بعد انتقال مثبتی مبارکه 😍

جدی میگی؟ نه نزدم 

پس چراهمش هاله میندازه پررنگ نمیشه؟ الان روز ۱۲م بارم یکی دیگه زدم اینم هاله س یه کوچولو پرررنگ ترشده ولی بازم هاله س. بنظرتون روز۱۲بزم ازمایش نشون میده؟؟؟ گفتن۱۵م برم

جدی میگی؟ نه نزدم  پس چراهمش هاله میندازه پررنگ نمیشه؟ الان روز ۱۲م بارم یکی دیگه زدم اینم هال ...

بتات کمه برا منم اینطوری بود حتی وقتی ازمایش دادم بتا ۲۰بود چون روز ۱۱بی بی زدم ۱۲ازمایش دادم میتونی صب ازمایش بدی اما اگه دادی باید هی یه روز در میون تکرار کنی تا بره بالا😍😍