2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
دلت میاد اتفاقا تپلا خیلی مهربونو خوبن

😁😁😁

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

با این انتقال داره میاد پایین خود به خود 😂🥲 حالا جالبه هرکی منو ببینه نمی‌فهمه ۷۵ ام ( الان ۴ کیل ...

ماشالات باشه کاش بچه هامونم ب خودمون برن واسه خوردو خوراک 

من تا ۴سالگی شیر مامانمو خوردم و تا ۸سالگی هم از عراق برام شیر خشک سفارش میداد 😂😂😂

ولی استخوان بندیم ظریفه و محکم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالات باشه کاش بچه هامونم ب خودمون برن واسه خوردو خوراک  من تا ۴سالگی شیر مامانمو خوردم و تا ...

تو بیبی فیسی🤤 

من نه فیلی ام واسه خودم 😂😐

مطمئنم بچم مث خودم میشه چون باشم مثل منه 😎😈

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پناه برخدا برام دعاکنید ازمایشم بتام خوب باشه

مطمئن باش بتا عالیه وقتی از اولش داره رنگ میگیره

از روز چند زدی؟

منم روز ۸ انتقال میزنم یکی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم بخدا خیلیییییییی دعا کردم انگاری تو رو تو ونهال شرمندم😭.اما چه کنم که خدا تقدیرمون   ...

وااااای چ حرفیه دختر؟😃 دشمنت شرمنده باشه عزیزم. مگه تو سهم مارو خوردی؟😂😃 دیگه نشنوم اینجوری بگیا🤨

قربووونت برم . ان شاالله ان شاالله😍😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
استرس نداشته باش 😍 انشالله که تخمک های با کیفیتی داری و کلی برات جنین با کیفیت تشکیل میشه 🧿🤍 آخ ...

ممنونم بابت دعاهای قشنگت عزیزم تو سونو اخر حدودا ۱۵ تا فولیکول بالغ داشتم و دکترم خیلی راضی بود اما.... شنبه پانکچرم بود که دکتر گفت  چندتا فولیکول رو بررسی کردم تخمک نداشتی فورا بررسی کردیم امپول hcg که زدی در بدنت صفر بوده باید دوباره امپول تکرار شه احتمالا یا امپول فاسد بوده یا نحوه نگهداری (همون با یخ) درست نبوده خلاصه شنبه از ازمایشگاه خود مرکز خریدم و شب هم زدم.نمیدونم چقدر تاثیر داره اما امپول رو زدم باز فردا پانکچر دارم توکل بر خدا اما خیلی لحظه تلخی بود برام تا بهوش اومدم دیدم تخمک صفر بوده😢 باز هم صفر باشه دیگه پرونده درمانو میبندم واقعا بدنم نمیکشه اینهمه امپول و دارو رو.دعام کنید🌼

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
@فردایی_روشن     روی پستت ریپلای نشد  اتفاقا توهم بیبی فیسی  از خداش باشه ب م ...

😂😂 وای من ظاهر رو نگفتم 

خوراک رو گفتم

خدا کنه به کوچیکی های خواهر شوهرم نره 💔

الان خوشگل شده ولی واقعا بچه بود.....

من نمیدونم کدوم غالب تریم چون جفتمون فرزند. اولیم بچه نداریم تو جمعمون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم بابت دعاهای قشنگت عزیزم تو سونو اخر حدودا ۱۵ تا فولیکول بالغ داشتم و دکترم خیلی راضی بود اما. ...

وای عزیزم چه دردی کشیدی🥺

ولی مطمئن باش فردا اتفاق خوبی برات میوفته 😍🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها  تو فرهنگ شما(چه خانواده ی خودتون چه خانواده ی همسرتون)  کلا بچه نداشتن چجوریه؟ ...

برا منو هی میپرسن. یا میگن دنبال دکتر نیستین یا دکتر معرفی می کنن و... متاسفانه چون از اول ب خاطر ی مسائلی در جریان قرار گرفتن ک خودمون بچه میخوایم برا همین همیشه میپرسن. البته واقعا از رو بدجنسی و‌‌... نیس ولی خب همینشم از ی مدت ب بعد آزار دهنده میشه برا آدم ولی اونا متوجه نمیشن متاسفانه ک همین ی سوال ساده چ حجمی از استرس و فشار رو ب آدم وارد می کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای جان چقدر نازی 😍😍😍😍 چقدر لاغری 🥲🤤 چه شانسی داشته همسرت🥹😚 چه سعادتی ♥️♥️♥️ از ذوق نم ...

عه منم وخوااااام🥺

برا منو هی میپرسن. یا میگن دنبال دکتر نیستین یا دکتر معرفی می کنن و... متاسفانه چون از اول ب خاطر ی ...

🥲🥲🥲

من متنفرم از حس ترحمشون💔

از اینکه پیشنهاد میدن فلان دکتر شفا میده 

فلان مطب کارش خوبه

حرف هیچکدوم رو هم گوش نمی‌دم ، حتی اگه بهترین باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مطمئن باش بتا عالیه وقتی از اولش داره رنگ میگیره از روز چند زدی؟ منم روز ۸ انتقال میزنم یکی

از  روز8زدم نه نزن من کسایی ک انتقال داده بودن بهم گفتن نزن خودم کنجکاوی کردم ولی نزن کلا میشی استرس روز۱۲بزن  من روز۸زدم منفی شد گذاشتمس کنار رفتم خوابیدم یعد یه ساعت رفتم دیدم هاله داره دیگه عین خوره شوهذم هرروز میره بی بی چک میاره خودمم اینقدر تو نت دنبال علائم و این چیزام خودمچ دیونه کردم شوهرمم بیچاره اونم میره تو اینترنت امشب گفت کاش نمیزاشتی روز اول 

بجز استرس چیزی نداره اگه میتونی تحمل کن روز ۱۲بزار

عکسم انقد ک لباس محلی یا این مدلی دوست دارم  این عکسمو فتوشاپ کردم 😐😂😎

اااای جاااانم😍😍😍😍