2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
عزیزم مبارکت باشه مامان خانم😍😍😍 انشالله دو قلو داری😍 

مرسی عزیزدلم ممنون بابت دعاهاتون😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزیزم خیلی سخته ماها هممون یجوریم و خوب همو درک میکنیم اون لحظه ای که جواب منفی میاد آدم خیلی داغون ...

عزیزم تبریک میگم انشاءالله بسلامتی جوجه هاتو بغل بگیری 

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=293060550]عزیزم من دو روز اول چنان لک قهوه ای دیدم که نگو بعد یبوست هم شده بودم اما نگران نباش بدن هر کی یه جو ...[/QUOTE

درسته گلم ، الان دیگه ندارم خداروشکر قطع شده 

توکل بخدا سپردم بخودش انشاالله هر چی خیره همون پیش بیاد🤲

ممنون عزیزم، انشاالله🤲😘

الهی و ربی من لی غیرک
سلام خوبین ؟ میشه برت من بگیرین بعد برام پست کنین یخچالی ک نیستش درخپاست دوستی دادم قبپل میکنین

سلام 

ممنونم. ببخشید پیامتونو دیر دیدم .عزیزم پذیرفتم .رووش نوشته دمای زیر ۲۵. 

من بدون بیمه . هر یه دونش ۹۷۰ هزار تومن شد. 

چند تا میخواین؟

بتام ۱۱۲۲ بود روز پانزدهم من اینبار دوتا انتقال دادم

انشاالله سه قلو بارداری 😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
[QUOTE=293060550]عزیزم من دو روز اول چنان لک قهوه ای دیدم که نگو بعد یبوست هم شده بودم اما نگران نبا ...

پس خدا رو شکر انشاالله با بهترین خبر مارو سوپرایز کنی و می‌کنی انشاالله همه به زودی دامنمون سبز بشه و میشه توکل به خدا عزیزم توکل بخدا😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیز دلم من اینو نمیدونستم 🥺 مرسی که بهم گفتی  میگم اگه به مرکز دروغ بگم چی؟ مثلا زنگ ...

شیاف اندومترین من سری قبل سخت پیدا کردم هرجایی نداره میتونی به مرکز زنگ بزن بگو نمیتونم ژل استفاده کنم الان شیاف اندمترین هم تموم شد میتونم اکتوژست استفاده کنم اگه گفت مشکل نداره بگیر استفاده کن من سری قبل شیاف اندومترین داشت هر هشت ساعت تموم شد دیگه پیدا نکردم دکتر گفت اکتوژست هر دوازده ساعت بزار

پس دیگه نگران چیی؟؟ شما که بدون قرص هم پریود نمیشی ، الانم که کلی پروژسترون مصرف میکنی عمرا اگه پری ...

نمیدونم فردایی خدا کنه اینجوری باشه که میگی 

امروز ۸ انتقالمه

قربون محبتت عزیزدلم انشاالله ثواب و خیرش هزار برابر به خودت و زندگیت برگرده خواهر انشاالله بحق حضرت زهرا بزودی خبر خوش بارداریتو بدی 🤲😘

الهی و ربی من لی غیرک
پس خدا رو شکر انشاالله با بهترین خبر مارو سوپرایز کنی و می‌کنی انشاالله همه به زودی دامنمون سبز بشه ...

قربونت برم عزیزدلم انشاالله انشاالله🤲🤲🤲🤲🤲🤲😘😘😘😘😘

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزم بیشتر از تغذیه ت حتما بنویس اینجا اگه تونستی 

چشم

راستشو بخواین من هر غذایی رو میخوردم ولی به اندازه مثلا داخل برنج شوید یا زیره میزاشتم . سعی میکردم چیزای مقوی و ارگانیک بخورم از روغن زیتون گرفته تا تخم مرغ محلی ، کره گوسفندی محلی ، روغن گوسفندی ، خرما ، بادام ، پسته ، نخود ، کشمش قبل انتقالم یه مدتی هر روز شیر میخوردم ولی بازم چون سرد مقدار کمی داخلش دارچین میریختم . عسل طبیعی ، ژل رویال

و چیزی که از همه مهمتر حذف تمام فست فودیا ، سرخ کردنیا ،  تنقلات مثل چیپس ، پفک ، نوشابه ، دلستر ، کیک شکلات و شیرینی

حتی قند هم با چای نمیخوردم تو دوران انتقالم چای رو کلا حذف کردم چون مایعات بدنم کم نشه به جای چای آبجوش میخوردم

ببینید چیزی که برام خیلی ترکش سخت بود حذف شیرینی جات بود من خیلی به شدت عاشق چیزای شیرین بودم از وقتی که ترکشون کردم یه ۶ ماهی میشه الان اگه ببینم هم میلم به سمتشون نمیره

حتی بستنی که اینقد عاشقشم به خاطره قندش نمیخورم

به جاش قند سالم میخورم قبل از انتقال بیشتر وقتا سیب هویج میخوردم که بعدش هویج حذف کردم فقط آب سیب میخوردم همیشه در نظر داشتم هر میوه یا غذایی که دارم میخورم آیا برام فایده داره یا نه میگن تو دوران انتقال رژیم خاصیو در نظر نمیگیرن من به این اعتقاد دارم که هر چیزی میتونیم بخوریم ولی به اندازه 

یه نکته مهم که من خودم تازه متوجه شدم تو دوران انتقال یا حاملگی مصرف ماهی ممکن ضرر داشته باشه به خاطره جیوه 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
مرسی عزیزدلم خیلی حس خوبیه و قابل توصیف نیست انشاءلله که خدا خودش برامون نگه داره  آره عزیزم ب ...

عزیزم خداروشکر ک خوشحالی 

خدا خودش نگهدارش باشه 

در اصل باید ۵شنبه برم ک روز ۱۵ممه ولی دلم میخاد ۴شنبه روز تولد امام رضا برم