2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
بتام ۱۱۲۲ بود روز پانزدهم من اینبار دوتا انتقال دادم

😍😍😍🧿🧿🧿🧿

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عزیزم حتما فقط میسپارمش به خدا  آره نگرانی ها طبیعیه ولی دست خود آدمم نیست بیشتر به خاطره ...

😘😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شیوا جان خیلی بت تبریک میگم این خوشحالی گوارای وجودت  انشالا این ۹ماهو ب سلامتی و دلخوشی سپری ...

مرسی عزیزدلم خیلی حس خوبیه و قابل توصیف نیست انشاءلله که خدا خودش برامون نگه داره 

آره عزیزم به هر چی که فک کنی همون اتفاق برات میفته

من از همین الان برات انرژی مثبت میفرستم صد در صد همینطور

شما کی میری برای آزمایش؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
😁😁😁 وای خدا دلم میخواد از اولش گوشیمو بزارم رو حالت فیلم برداری از واکنش همشون فیلم بگیرم  ...

عزیزم چقدر خوشحال بشن 😍😍😍استراحت نسبی یعنی بیرون برو بیا کارا خونتم بکن اما مثلا نیفت ب سابیدن من تو انتقالمم خودم کارا خودمو میکردم الان ناهار میپزم ظرف میشورم بیرونم میرم اما استراحتمم سر جاشه؛ من ک نتونستم هیچ کس و سوپرایز کنم چون جواب ازمایشو ک گرفتم همه میدونستن زنگ میزدن میپرسیدن فقط ب شوهرم گفتم کلی ذوق کرد کلا نخود تو دهنم نمیخیسه 😂😂😂الانم میخاسیم جشن تعین جنسیت بگیریم ولی تو سونو من هول بودم جنسیت بدونم شوهرمم بد تر من بعدم ک مامانش اومده بود از دم همه رو خبردار کرد 😂😂😂

قربونت برم عزیزم ممنونم😍  شما روز چندمت درد خفیف ساق پا هم داشتی ؟ پاهاتم سرد بود؟

بله عزیزم

من از روز سوم دلدردای پریودی شدید وشدید تر شد.ساق دستم و زیر ساق پا درد میکرد پاهام سرد بود مگر بعداز یکساعت خوابیدن یکم گرم میشد دوتا هم جوراب داشتم.از روز ۹یا ۱۰دردا کم کمتر شد.هنوزم دلدردا میاد ومیره

پاها همچنان سرده و ساق پاهام بعض از شبا درد زیادی داره که میگم با چکش 🔨 بزنم بشکنم

امروز ۲۵

مرسی عزیزدلم خیلی حس خوبیه و قابل توصیف نیست انشاءلله که خدا خودش برامون نگه داره  آره عزیزم ب ...

الان به دیروز این ساعتت فکر کن

وای من همش میگفتم خدای دیروز من از استرس میمردم الانم چه حالیه

قربون خدا برم با نعمتاش 

عزیزم چقدر خوشحال بشن 😍😍😍استراحت نسبی یعنی بیرون برو بیا کارا خونتم بکن اما مثلا نیفت ب سابیدن من ...

😍😂

ممنون از توضیحات قشنگت 

پس من همون مطلقم فقط بعضی وقتا یکم ظرف می‌شورم

ای خدا😍😂 مثل خودمی

من از ذوقم فردا میخوام بیبی چک بزنم 

چون دو روز بعد از آزاد سازی هست نمیتونم درست تشخیص بدم فیلم میگیرم میزارم اینجا😎🙈

میخوام از فردا هر دو روز همین کارو بکنم

جالبه فردا هم دوباره آزاد سازی دارم

نمیدونم بعدی هارو بخوام طبق بیبی چک فردام مقایسه کنم نشون میده یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍😂 ممنون از توضیحات قشنگت  پس من همون مطلقم فقط بعضی وقتا یکم ظرف می‌شورم ای خدا😍😂 مث ...

قربانت مامان خانوم 😍😍😍انشالله ک رو بی بی چکت دوتاخط پر رنگ میفته پر رنگم میمونه😍😍😍

بله عزیزم من از روز سوم دلدردای پریودی شدید وشدید تر شد.ساق دستم و زیر ساق پا درد میکرد پاهام سرد ب ...

پس این علائما همشون طبیعیه خداروشکر میتونیم اینجا علائممونو باهم اشتراک بزاریم از نگرانیهامونم کاسته میشه 

انشاءلله که بارداری راحتی داشته باشیم 

امیدمون فقط به خداست

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
مامان فاطمه میخواستم یه پیشنهادی بهت بکنم تاثیر ژل خیلی کم هست بنظرم زنگ بزن مرکز بگو بپرس بجاش شیاف ...

سلام عزیز دلم من اینو نمیدونستم 🥺

مرسی که بهم گفتی 

میگم اگه به مرکز دروغ بگم چی؟

مثلا زنگ بزنم بگم شیافم تموم شده☹️

بنظرت همه ی داروخانه ها پیدا میشه؟؟ من خونمون خیلی دور افتادس

شیاف آندومترین خوبه همینو بگیرم؟؟

راستشو بخوای تا امروز که این شیاف رو داشتم واسه انتقال قبلیم بود

واسه این انتقالم دکتر همین ژل رو داده 

آخه چرا انقد بی احتیاطی می‌کنه💔

بنظرت چه شیافی بگیرم؟ 

امشبم اخریشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربانت مامان خانوم 😍😍😍انشالله ک رو بی بی چکت دوتاخط پر رنگ میفته پر رنگم میمونه😍😍😍

😍😍😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزدلم خیلی حس خوبیه و قابل توصیف نیست انشاءلله که خدا خودش برامون نگه داره  آره عزیزم ب ...

عزیزم بیشتر از تغذیه ت حتما بنویس اینجا اگه تونستی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏