2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
من ازمایشم منفی شد 😔

عزیزززم😔 

الهی که زودتر از زمانی که فکرشوکنی بارداربشی و این روزارو فراموش کنی

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نمیدونم والا با این لک هایی که دیدم ی کم ناامید شدم  اخه فردایی اینا که مثبت شدن کلا ی بار لک ...

پس دیگه نگران چیی؟؟

شما که بدون قرص هم پریود نمیشی ، الانم که کلی پروژسترون مصرف میکنی عمرا اگه پریود بشی

شما ۱۰۰ درصد مثبتی 

یعنی امروز روز ۱۰ انتقالته؟؟

من مطمئنم مثبتی برای آرامش دلت آیت الکرسی میخونم انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️😘

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطمه جان روز آزمایش تو روز هیسترو من هستش دعا میکنم همه کسانیکه این روز ،روز مهمی براشون هست خدا شا ...

😍😍😍 ای جووونم

انشالله با موفقیت باشه 

ممنون عزیز دلم🫂🩵

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پس دیگه نگران چیی؟؟ شما که بدون قرص هم پریود نمیشی ، الانم که کلی پروژسترون مصرف میکنی عمرا اگه پری ...

مگه اونایی که بدون قرص پریود نمیشن احتمالا مثبت شدنشون بیشتره؟ 

چه ربطی داره🤔

به زودی منم مامان میشم😍
بچه ها من که دومرحله ای بود انتقالم  مرحله ی اول۱خرداد  مرحله ی دوم۳خرداد  امروز م ...

نمیدونم ولی خیلی دوست داشتم منم دو مرحله ای می‌بود انتقالم

درصد مثبت شدنش بیشتره 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کجایی دختر!!

سلام عزیزم یعنی اینقد خوشحال بودم و از شدت خوشحالی گریه کردم فرصت نشد بیام اینجا بهتون خبر بدم

ممنون بابت دعاهاتون من با بتا خیلی بالا مثبت شدم😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺

خدایا شکرت انشاءلله کسایی که منتظرن خدا همینجوری خوشحالشون کنه خیلی حس خوبیه

فردایی جان من نتونستم انجام بدم انگار اون قسمتی که میرم تو نام کاربری بقیشو نشون نمیده

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
😍😍😍 ای جووونم انشالله با موفقیت باشه  ممنون عزیز دلم🫂🩵 الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

انشاالله انشاالله انشاالله عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مگه اونایی که بدون قرص پریود نمیشن احتمالا مثبت شدنشون بیشتره؟  چه ربطی داره🤔

نه عزیزم من گفتم بخاطر لکش گفتم 

نگران پریود هست ، میگم پریود نمیشی 

لک هم بخاطر بارداری هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم یعنی اینقد خوشحال بودم و از شدت خوشحالی گریه کردم فرصت نشد بیام اینجا بهتون خبر بدم ممنو ...

وای خدایا شکر 

خدایا حکمتتو شکر 

ما نمیدونیم تو کار خدا چه حکمتی هست که  دونفر تویه روز یکی مثبته یکی منفی 

برای شما خوشحالیم برای سهیلا خانوم ناراحت 

ولی مطمئنم جفت جوابا به مصلحتی بوده که ما ازش بی خبریم 

الهی مال شما صحیح وسلامت به دنیا بیادبه زودی زودی دامن سهیلا خانوممون هم سبز بشه♥️

به زودی منم مامان میشم😍
من ازمایشم منفی شد 😔

🥺🥺🥺

متاسفم عزیزم 😭

انشالله خدا به دلت آرامش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم یعنی اینقد خوشحال بودم و از شدت خوشحالی گریه کردم فرصت نشد بیام اینجا بهتون خبر بدم ممنو ...

تالحظه ی آخر بی بی چک نزدی شما نه؟

بگو انتقالت دقیقا چه روزی بود وچند روزه؟

حتما دوقلو داری که بتات بالاس واییییییی🥺🥺🥺🥰

به زودی منم مامان میشم😍
نه عزیزم من گفتم بخاطر لکش گفتم  نگران پریود هست ، میگم پریود نمیشی  لک هم بخاطر بارداری ...

آهان از اون لحاض 

آره دیگه نمیتونه پریود باشه 

به زودی منم مامان میشم😍

وای دختر اشک منو از شادی در آوردی 

خدارو هزاران هزار مرتبه شکر 🧿🩵

«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

انشالله که همیشه تو خونتون و دلهاتون شادی باشه😍😍

خیلی خوشحال شدم برات

عزیزم مشکل از سایته هر از گاهی چک کن دوباره امتحان کن تا اوکی بشه♥️

شیوا جان از علایم این چند روزت بگو😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40