2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام خانوما روزتون بخیر من 38 سالمه و به تازگی میخوام با تعیین جنسیت بچه سومم رو بیارم . شرایط م ...

الهی عزیزم خودتو ناراحت نکن. ول کن حرف بقیه رو ، ی گوش در باشه ی گوش دروازه. بعضیارو بذاری برا هر کار آدم حرف دارن.

وقتی تصمیم تون اینه با توکل ب خدا شروع کنین. ان شاالله همه چی عااللی پیش میره. بعدم شما سنی ندارین. الان دو سال از من بزرگترین و ماشاالله دنبال فرزند سوم . در حالیکه من با این سن هنوز تو اولی موندم😅 اصلا ب این چیزا فک نکنین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خوبی عزیزم سونوی ضخامت رفتی؟ خوب بود؟ برای من از ۵ شده بود ۱۰. خود دکتر تعجب کرده بود. فکر ...

الهییی شکر چقدر خووب😍 ان شاالله برا همتون همه چی عاالی پیش بره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازم من موندم اخرین نفر چراغا خاموشی در تاپیک قفل شد.منم رفتم شبتون پرتقالی

فک کردی خیال کردی، من هنوز هستم🤪😂 

من باردار نیستم گلم تو سیکل انتقالم یک هفته قبل انتقال گفت قطع کن یه هفته بعد بخخور باز

آهان،بسلامتی انشاالله عزیزم، الهی بحق این لحظه های عزیز بزودی باردار بشی و دو قلوی سالم و صالح نصیبت بشه🤲🌹 

التماس دعا🙏

الهی و ربی من لی غیرک
هیچی افاقه نمیکنه فقط یدونه یدونه بزنی همین شاید کمتر آبسه بشه 

حالا خدایی من یدونه دونه میزنم 

ولی تا الان نسبت به انتقال قبلی هام گلوله نشده

ردش درد داره ها بعد چند روز هم میخاره😮‍💨😁

ولی گردالی نمیشه

از ۵ روز قبل انتقال هم دارم میزنم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چقد خوب میگه😍😁

قربونت برم من عشقم🫂🥹

بااینکه فالو ندارم اکسپلور من پرشده از اینا

تازه از وقتی انتقال دادم اومده 🥹🩵 قبلا نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای جان مامان خانوم 😍😍😍 امروز دیگه ۵ روزه ....اگ روز انتقال رو حساب کنیم ۶ روز میشه  انش ...

مرسی قشنگم ♥️🫂

روبه راهی اوضاع دلت خوبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@shiva_ab    

@مامانمحمدمحمد    

@سهیلاسامی    

عزیزای دلم دل تو دلم نیست برای جواب آزمایش مثبتتون

انشالله به امید خدا که خوش خبرید🤍🕊️

برای مثبت شدن آزمایشتون نفری یه ایت الکرسی میخونم🧿💙

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جون بیشتر از یکین شکر خدا الهی دل خانواده ش با دوقلو شاد شه الهی دخترت عاقبت بخیر بشه.خودتم سلامت

ممنونم عزیزم از دعای قشنگت 

انشاءالله بسلامتی بار امانت تحویل بدم 

خدایا شکرت
مبارکه تکیرت چطوری زدی ؟

فدای شما 

تیکرو که چند روز سعی میکردم نمیشد بعد یهو اتفاقی درست شد. قسمت زنگوله سه نقطه رو بزن بعد  اطلاعات کاربری یه صفحه است که مشخصات نوشته پایین که بری نوشته وضعیت، بارداری رو انتخاب کن بعدهم ذخیره رو حتما بزن 

خدایا شکرت
فک کردی خیال کردی، من هنوز هستم🤪😂 

قربون تو برم 😘

چخبر

خونریزیت تموم شد

الهی قدم چند روزه ش مبارک بوده و اینبار تا وارد سیکل شدی روند ضخامت آندومترت عالی پیش بره و بارداری موفقی داشته باشی عزیزم 💗