2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
نی نی ها انشالله گلم یه دوسه قلو خوشگل 😍😍

خدا از دهنت بشنوه 

من اصلا به یکی راضی نیستم 

یا دوقلو یا سه قلو میخوام از خدا 

مال شما هم خدا حفظ کنه وسالم وبه موقع بیاد بغلت انشاالله میشه چه ماهی دختر گلت؟

به زودی منم مامان میشم😍
ممنونم گلم فدات خدا نی نی توام تو دلت حفظ کنه گلم😍😍اتفاقا منم شوهرم میگه بچه ب دنیا اومد باید هر چ ...

😂😂😂

ولی سعید تهدیدم می‌کنه میگه میبرمشون بیرون یواشکی 

براشون خوراکی و هرچی بخوان میخرم 

بهشون میگم به مامان چیزی نگید🥲

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وووی...منم همیشه رو غذا حساسم..مرگمه شوهرم دس ب غذام بزنه..همیشه غذامو باش جدا میکنم..چون عادت داره ...

😁😁😁

خدارو شکر که تنها نیستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا از دهنت بشنوه  من اصلا به یکی راضی نیستم  یا دوقلو یا سه قلو میخوام از خدا  ما ...

انشالله 🙏🙏ممنونم عزیزم دختر من تولیدش با تولد من یکی بود بهمن تولدشم با تولد باباش یکی میشه ابان 😍😍😍

بت نگفت مگه دیوونه شدی..نگفت مگه بچه شدی 😃

نه فقط یه طوری نگام میکرد🤨😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله 🙏🙏ممنونم عزیزم دختر من تولیدش با تولد من یکی بود بهمن تولدشم با تولد باباش یکی میشه ابان  ...

😍😍😍😍

وییییییی چقدر قشنگ 

جفتتون هدیه تون رو از خدا گرفتید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂😂خب پس همیشه هر جا خاستن برن تو زودتر برو سرت کلاه نره 😊😊

🤪🤪🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانوما روزتون بخیر من 38 سالمه و به تازگی میخوام با تعیین جنسیت بچه سومم رو بیارم . شرایط م ...

عزیزماصلا گوش به این حرفها نده و کاری که به دلت هست را انجام بده من خودم بچه دار شدنو به خاطر همین مسایلی که شما داشتین عقب انداحتم و بعد اتمام درسم قصد بچه دار شدن گردم که مشکل افتاد و ای وی اف کردم و ۷سال پیش بچم بدنیا اومد. الان ۴۲ سالمه باز فیلمون یاد هندوستان کرده. البته اواخر سال ۴۰۱ انتقال جنین داشتم مثبت هم شد ولی متاسفانه پوچ بود سقط کردم‌.الان منظرم شرایط هورمونیم روبراه شه باز برم پانکچر کنم. 

عزییییییزم😍🫂 منم زیادی شکمو ام 🫡🫢 همیشه دعوامون باهمسرم سر این بوده ک خوراکی منو خورده😂 ج ...

سلام عزیزم خوبی فردایی جان چطوری تیکر میزنن من بلد نیستم🥴🥴 یا قسمت پایین نوشتی فقط ۳۷ هفته باقی مانده 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام عزیزم خوبی فردایی جان چطوری تیکر میزنن من بلد نیستم🥴🥴 یا قسمت پایین نوشتی فقط ۳۷ هفته باقی ما ...

بیبی چک زدی😍

وایسا ببینم میتونم یه فیلم کوچیک بگیرم با لینک بزارم

اگه نشد زبونی توضیح میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیبی چک زدی😍 وایسا ببینم میتونم یه فیلم کوچیک بگیرم با لینک بزارم اگه نشد زبونی توضیح میدم

نه عزیزم هنوز مشخص نیست ولی دوست دارم انرژی مثبت بفرستم برای کائنات

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
بچها سلام  انشاءالله که همه تنتون سالم باشه همراه با نی نی ها  دوستان ی سوال داشتم چون ...

میگن دی آف ای مهمه ولی من رویان که‌ میرفتم‌ هر چی به دکتر میگفتم‌ دی آف ای بنویس اهمیت نمی‌داد میگفتن لازم‌ نیست چون ما خوباشو جدا میکنیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش