2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
ذخیرت خوبه خیلی پایین نیست  علت پوچ بودنش جای سواله؟ با ذخیره خیلی پایین تر خیلی ها بار دار شد ...

مشکل لوله که نه چون عکس رنگی رفته بودم مشکلی نبود 

اما همسرم اسپرمش ضعیفه 

بله با ذخیره کمتر از این خیلیا باردار شدن ،حالا دکترا میگن به خاطر ذخیره است نمی‌دونم ،دکترا هم نمیدونن همینجوری یه چیز میگن چون نمیتونن بگم که نمیدونیم‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرفه رو نمیدونم اما دیدم اونایی که انتقال دادن و عطسه میکردن‌ مثبت شدن🙂

سرفه بخاطر سرماخوردگیم هست

عطسه تازگی اضافه شده نمیدونم دیروز یا پریروز

جدی ؟ مثل چی ذوق کردم برا سعیدم تعریف کردم🥹😂

انقد امیدوارم...

ولی در کنارش اگه خدایی نکرده منفی بشمم دیگه حرص نمی‌خورم

اما دیگه دنبال درمانم نمیرم بسته این همه سال تو دکترا بودم

:)

ولی پیامت روزمو ساخت و بیقرار ترم کرد برای روز آزمایش 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

گفت فردا برو ازمایش بده

حتما خبرم کن عزیزم

انشالله خوش خبری

فردا میشه روز چندت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

گلم منم عطسه زیاد میکردم هنوزم عطسه زیاد میکنم نمیدونم چرا ولی عطسه ک میکنی جلوشو نگیر دهنتو باز کن ...

😍😍

ویییییی من میترسم محکم عطسه کنم به شکمم فشار میاد

عادی عطسه میکنم همینجوریشم کلی دل‌درد میشم

دوباره میشمارم ببینم روزی چنتاس😂

راستی مزمز تخمه و مزمز بادام زمینی اشکالی نداره؟

امشب عمم اومد پیشم هم غذا پخت هم یه عالمه مزمز خریده واسم😁

من غذام خیلی محدوده میترسم خیلی چیزا نمی‌خورم

انقدم شکمو ام.... امروز ظهر بخاطر ناهاری که شوهرم درست کرد بدمزه بود گریه کردم🥲😂

انقد چپ چپ نگام میکرد!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم ۳۸ سالمه بچه سومم هم هست خیلی هم احساس جوانی و طراوت و تازه عروسی دارم والله    

زنده باشید الهی😍🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت بشم دل بدل راه داره وای خبرت خوش الهی شکر خیلی براش دعا کردم الهی قابل باشم خدا ببینه الهی ...

فدای قلب مهربونت عزیزم.انشاالله. دلم به دعای سما دوست عزیز و سایر دوستان گرمه.خدا جوجه هاتو حفظ کنه

گلم منم عطسه زیاد میکردم هنوزم عطسه زیاد میکنم نمیدونم چرا ولی عطسه ک میکنی جلوشو نگیر دهنتو باز کن ...

حالا من با هربار عطسه کلی میترسم😶😶

به زودی منم مامان میشم😍
حالا من با هربار عطسه کلی میترسم😶😶

توام عطسه داری ؟

گریه ام میکنی؟ من هم خیلی میخندم هم گریه میکنم 🥲

انگار دارم خل میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍😍 ویییییی من میترسم محکم عطسه کنم به شکمم فشار میاد عادی عطسه میکنم همینجوریشم کلی دل‌درد میشم ...

گلم من زیادرعایت نمیکردم براخوراکیا ک نخورم  منم شکموام 😁😁حتی روز انتقالم روز تولدمم بود کلی کیک کاکاعویی خوردم، اخی بیچاره شوهرت گنا داشت نمیزدی تو ذوقش😂😂😂عطسه رو من دهنمو باز میکنم مثلا فشار نیاد بهم 🥴

توام عطسه داری ؟ گریه ام میکنی؟ من هم خیلی میخندم هم گریه میکنم 🥲 انگار دارم خل میشم

عطسه آره،بعد امروز به خودم میگفتم نگا کنا پس چرا قبلا عطسه نمیکردم الان که ضرر داره 

چون کلا پنجره هامون بازه فکرمیکنم از گرد گل وگیاهه

به زودی منم مامان میشم😍
منم ۳۸ سالمه بچه سومم هم هست خیلی هم احساس جوانی و طراوت و تازه عروسی دارم والله    

۳۸ جوونه دیگه بایدم احساس جوونی کنی عزیزم 

قدیم مادر بزرگامون تا ۵۰ سالگی بچه میاوردن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه بابا نترس ریلکس انشالله نی نی جاش محکمه خب نمیشه جلوشو گرفت ک فقط عطست میاد راحت رها کن جلوشو نگی ...

آره بابا میدونیم به این چیزا نیست ولی بازم خودمونو گول میزنیم🙊🙊😂

به زودی منم مامان میشم😍