2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
اره منم دارم چه مزه ی بدی داره تا میخورمش حالت لهوع دارم  پرندزولونو میگی برایه چیه؟ اگه پرندز ...

یعنی تو طول روز هم دهنت همین مزه رو میده؟

من الان همینجوری شدم همیشه انگار دهنم مزه همین قرصه رو میده😂

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها دکتر برام آزمایش کاریوتایپ و ایمنی انعقادی نوشته این آزمایشا آزاد هستن؟ بیمه قبول نمیکنه؟ چقدر گرونن 7 میلیون میشه

تهران کجا برم که بیمه تکمیلی آنلاین کم کنه هزینش رو؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
خوبه ک انشالا ک مثبت میشی 

😘😘😘😘

یه چیزی بگم🫢 از الان استرس اینو گرفتم مثبت بشم باید چیکار کنم

من اینبار همه چیم برعکسه😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه بابا چه اندومتریوزی انشالا درد لانه گزینی 

😘😘😘😘

وقتی سرفه میکنمم تیر می‌کشه واسه همین میگم دردش تیزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم حتی روزی که اتاق بغلی انصاری پور داشت دارو می‌نوشت  پرسید دوفاستون داری؟ گفتم مگه بعد ...

این مدل دارو اصلا نداشتم استرادیولم داری ؟ خدا کنه این بار داروهای منو تغیر بده الان داروهامو از برم 

منم روزی دوتا میخورم بعد انتقال کم نکردن برات؟

راستش بهم گفتن یه هفته قطع کنم دوباره شروع کنم

منم ترسیدم ادامه دادم

آخه میگن نباید یهویی قطع بشه باید کم کم کم بشه🫢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها دکتر برام آزمایش کاریوتایپ و ایمنی انعقادی نوشته این آزمایشا آزاد هستن؟ بیمه قبول نمیکنه؟ چقد ...

من کاریو تایپ رو بیمارستان امام خمینی دادم فکر کنم شد ۵۰۰ ت پارسال

با بیمه ی تامین اجتماعی

آزادش گرون تر بود فکر کنم میشد ۴ ت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش بهم گفتن یه هفته قطع کنم دوباره شروع کنم منم ترسیدم ادامه دادم آخه میگن نباید یهویی قطع بشه ...

من که خیلی خوب شده برام پردنیزولون من این فصل هر سال حساسیت فصلی میگرفتم عطسه و آبریزش بینی با این دارو دیگه قطع شده خوشحالم 😅😅

این مدل دارو اصلا نداشتم استرادیولم داری ؟ خدا کنه این بار داروهای منو تغیر بده الان داروهامو از برم ...

وای خواهری شرمندتم تورخدا

منظورم از دوفاستون همون استرادیول بود

ای خدا منو ببخشه از صبح همش دارم میگم دوفاستون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که خیلی خوب شده برام پردنیزولون من این فصل هر سال حساسیت فصلی میگرفتم عطسه و آبریزش بینی با این د ...

بازم ولی من با وجود خوردنش سرما خوردم☹️

که هنوزم سرفه دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40