2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
مشکل همسرتون چیه ،انشالله مثبتی

پروانه جون من دوباره کی بیبی چک بزنم ؟

بنظرت پسفردا بزنم؟ قبل دومین ازادسازی؟

کلا ۲ تا بیبیچک دیگه دارم اینارو هم قاچاقی خریدم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم دیدم خیلی از بچه ها بعد انتقال آزادسازی میزنن  ولی من نمیدونم چرا اینطوری بود شاید چون ...

بله عزیزم سیکل طبیعی با سیکل ماها فرق داره لتروزول داره ولی ما نه اون امپولم به لانه گزینی کمک میکنه 

املت🤪🤪

گوجه نمی‌خورم ☹️

تو انتقالم لب ب گوجه نزدم ..

شنیدم رب خوب نیس گوجه ام لابد خوب نیست 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥹🥹🥹 عزیز دلم  خدا دختر گلت رو عاقبت بخیر کنه که انقد خوبی مردا نامردن تا مشکل از طرف م ...

فدای تو 😍 😍 😍 😍 😍 

خداراشکر شوهرش آدم خوبیه اما امان از خانوادش

خدایا شکرت
پروانه جون من دوباره کی بیبی چک بزنم ؟ بنظرت پسفردا بزنم؟ قبل دومین ازادسازی؟ کلا ۲ تا بیبیچک د ...

ازادسازی دومتو بزن به نظرم بعد از دوروز از ازادسازی یکیشو بزن اونیکی رو هم دو روز بعدش بزن با هم مقایسه کن اگه کمرنگ بشه ودیر رنگ بگیره خدایی نکردمنفیهاگرم زود رنگ بگیره مثبته من باری که مثبت شدم زیر دو دقیقه دومی رنگ گرفت پرررنگ ترم بود هر روزم میزدم پررنگ تر میشد ولی دوبار منفی هر دوروز رنگ بیبی چک کمرنگ تر میشد تا اینکه کامل منفی شد

عزیزم من مشکل ایمنی ندارم ولی به من از سیکل ماه قبل انتقال روزی دوتا داده 

پروانه جون الان که دقت میکنم حس میکنم دهنم مزه پردیزنول میده🤨😮‍💨 این واسه چیه چون دارم نزدیک ۳ ماهه میخورمش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای تو 😍 😍 😍 😍 😍  خداراشکر شوهرش آدم خوبیه اما امان از خانوادش

الهی همیشه شادی برقرار باشه تو زندگیت🤍🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازادسازی دومتو بزن به نظرم بعد از دوروز از ازادسازی یکیشو بزن اونیکی رو هم دو روز بعدش بزن با هم مقا ...

😍 ممنون از توضیحت

میشه روز ۸ و روز ۱۰ انتقال

1
5
10
15
20
25
30
35
40