2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیز دلم 😍 ببخشید تورخدا من انتقال قبلی از اولشم فاز بد داشتم ناراحت بودم بخاطر ازبین رفتن جنینام ...

بیای خبر خوب بدی همه تلخی ها رو بشوره ببره❤️

من اصلا موی سفید دوست ندارم، یه مدت با قیچی کوتاهشون میکردم ولی الان دیگه کوتاه کنم کچل میشم😅

برای همسرمم دوست ندارم. گفتم هنوز جوونی برو پراکنده رنگ کن که تابلو نباشه رنگ کردی ولی لااقل از سفیدیاش کم بشه. ناراحت میشم گرد سفیدی رو سرش میبینم🥲

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ببخشید اصلأ ندیدمت الان ریپ پیام فردایی روشن دیدم نوشتمت الهی به حق صاحب الزمان تخمکات ب ...

ممنونم مهربونم قربون دل قشنگت که همه رو در دعاهات یاد میکنی خدا از دهنت بشنوه الهی امین😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
راستش من دوبار انتقال منفی و دوبار iui منفی داشتم و این سری هم اصلا انتظار نداشتم مثبت بشم. برای ای ...

چه خوب من که بعد از انتقال نیم ساعت بیشتر نذاشتن دراز بکشم بعدش سریع گفت مرخصید منم سریع رفتم توی دستشویی داشتم میترکیدم 😂

راستش من دوبار انتقال منفی و دوبار iui منفی داشتم و این سری هم اصلا انتظار نداشتم مثبت بشم. برای ای ...

به لحاض ایمنی انعقادی مشکلی داشتی؟بابت ای وی ای جی میپرسم..چسب جنین چه کارایی کرده؟من تاحالا نشنیده بودم 

پردنیزول واسه چیه؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد،ممنون که وقت گذاشتی ونوشتی برامون

به زودی منم مامان میشم😍
بیای خبر خوب بدی همه تلخی ها رو بشوره ببره❤️ من اصلا موی سفید دوست ندارم، یه مدت با قیچی کوتاهشون م ...

من خودم ک دوس دارم ندارم 

ولی شوهرم بنده خدا دهه هفتادیه و موهاش جو گندمی شده 

ن عزیزم چ ناراحتی  من از خدامه زودتر برم ولی گفتن روز ۱۵م برم  امشبم پرسیدم ک خانمای انت ...

یه روز فکرنکنم زیاد فرقی کنه ولی بازم هرجور خودت صلاح میدونی 

حالا مال من روز۱۵ وتعطیله روز قبلشم که رحلته امام وتعطیل 

پس نتیجه میگیریم باید ۱۳برم🤣🤣🤣🤣 

توجیه رو حال کردی😂😂😂

به زودی منم مامان میشم😍
سلام دوستان خوبید؟خوشید؟ان شاالله که همتون همیشه خوب باشید❤️ التماس دعا🙏

سلام عزیز دلم خودت خوبی😍

قربون مهربونیت برم انشالله که حال دلت عالی باشه 

برای حاجت دلت آیت الکرسی میخونم ♥️ 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آهان،آترین جون من اصلا سوزشو خارش ندارم که بخاطر این شیافهایی ک استفاده میکنم گفتم ژل شستشو بگیرم م ...

عزیزم شیافتو عوض کن من با فرتیژست بشدت سوزش و خارش داشتم اما دکتر گفتم عوض کرد اکتوژست زدم خوب خوب شدم

چه خوب من که بعد از انتقال نیم ساعت بیشتر نذاشتن دراز بکشم بعدش سریع گفت مرخصید منم سریع رفتم توی دس ...

ولی بازم بااین حال مثبت شدید درسته؟

به زودی منم مامان میشم😍
به لحاض ایمنی انعقادی مشکلی داشتی؟بابت ای وی ای جی میپرسم..چسب جنین چه کارایی کرده؟من تاحالا نشنیده ...

چون دوبار انتقال منفی شدم دکتر گفت ivf مکرر حساب میشی بهتره ivig رو امتحان کنی. خودم مشکلی نداشتم اصلا.

چسب جنین رو هم چون شنیدم خیلیا راضی بودن زدم وگرنه دکترم اعتقادی بهش نداشت. وقتی گرفتم انتظار داشتم بزنن تو بازوم ولی زد تو شکم و خیلی غافلگیرم کرد🥴

پردنیزولون هم فکر کنم ایمنی رو پایین میاره. اینجا بعضی بچه ها هم داشتن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
یه روز فکرنکنم زیاد فرقی کنه ولی بازم هرجور خودت صلاح میدونی  حالا مال من روز۱۵ وتعطیله روز قب ...

خیلی خوب بود نتیجت 😂

منم خودم خیلی دوس دارم زودتر برم ولی نمیدونم چکار کنم بلاتکلیفم