2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
@bpyk   ممنونم از بابت ابراز محبتت❤️ بارداری چند قلویی واقعا سخت و پر استرسه. ۳قلو که دیگه ...

انشاالله خداهمون جوری که به تو نگاه کرده ولطفتش رو شامل حالت کرده،به ما منتظرای این تاپیک وهر خانمی هرجایی از دنیا منتظره هم نگاه کنه

به زودی منم مامان میشم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من انگار پنج روز گذشته نسبت به انتقال مرحله ی اول  کدوم دارو باعثشه؟ من استرادیول،شیافت پ ...

دارو هامون یکیه 

من دوتا دیگه ام دارم اسماشون رو نمیدونم باید پاشم نگاه کنم

یکی برا استرسه انگار

یکی ام برا ایمنی بدنه 

شیافمم اسمش آندومترین هست

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه بابا. چه فکرا میکنیا🙄 اصلا کلا خودت رو به چیزای دیگه مشغول کن انگار نه انگار که انتقال دادی. ای ...

😁😁😁😁

مرض دارم انگار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بخاطر داروهاست منم بخاطر این موضوع خیلی اذیتم 😂😂

دهنمم خیلی خشک میشه تلخه 

انگار هیچی نمی‌خورم درحالی که همش درحال خوردنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آهان نیومده اصلا

فقط یه بار اومد گفت لک بینی داره و انتقال داده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهاره ما انتقالمون باهم بود 😍 خوشحالم که باردار شدی  برای من خیلی زود گذشت بارداریت🤪😂 انشا ...

من خیلی به یادتم. روزی که مثبت شدم و شما منفی دلم نمیخواست اصلا تو سایت بگم. تا مدتها هم مثبت شدنم رو نگفتم. خبر منفی بچه ها خیلی غم انگیزه🥲 واقعا ناراحتت بودم.

من به همه میگم نمیدونم چرا بارداری بقیه اندازه یه چشم به هم زدن میگذره ولی برای ما اندازه یک عمر؟!🥴

واقعا دیر میگذره، سخت و پر استرس. شاید سختی هر روز این ۹ ماه اندازه سختی روزای انتظار بعد انتقاله، فقط فرقش اینه که اون دو هفته ای تموم میشه و این ۹ماه طول میکشه و پیرت میکنه.

قشنگ تو این چند ماه موهای من سفید شده😐 به همسرم گفتم بعد زایمان حتما باید برم رنگ کنم دیگه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من فکرکردم دل وروده ی خودم مشکل پیدا کرده😂😂🙊

😂😂😂😂😂😂

بخدا گیر افتادم باهاش نمیتونم کامل راحت باشم خجالت میکشم 

اگرم جلوشو بگیرم دل درد شدید میگیرم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

قربونت آره شکر خدا میخوام بگم آنچه میشود که خدا مقدر کرده الهی به زودی روزیت بشه 

😍♥️😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40