2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
گفتن چون اسپرم از بیضه بوده کیفیت نداشته و بسختی پیدا شده. ۴ تا جنین تشکیل شد ولی رشد نکردن و قابلیت ...

میتونی‌ تقویت‌ کنی دوباره بری پانکچر 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا شما مشکل چیه. بما گفت دیگه اجازه ای وی اف ندارید. نظرشون بر فقط یکبار ای وی اف بود . حیف شدن تخم ...

واقعا حیف اون همه تخمک 😔😔😔 

چرا اجازه نمیدن ؟ خوب تو ای وی اف فقط یک راه وجود نداره کلی راه وجود داره حالا شما هم مشکلتون فقط اسپرم‌ هست خیلیم مشکل بزرگی نیست ،تو‌ همین تاپیک خیلیا با اسپرم‌ صفر باردار شدن 

من ذخیره ام پایینه ،تخمکها پوچ‌ میشن 

کدوم مرکز رفتی ؟ تهرانی ؟

مثلا من گردو با عسل میخورم برا صبحونه...ولی اگه گردو رنده بزنم و بریزم تو عسل قاطی کنم هرکاری کنم نمیتونم بخورم وحالم بهم میخوره...اگه گردو سالم بزنم تو عسل بخورم دوست دارم..

ولی رندع یا اسیاب بریزم تو عسل.بالا میارم

من چی ببین حس ششمت چی میگه ؟

حسم گاهی ناخوداگاه زوم میکنه رو یک نفر یا دونفر اصلا هم ارادی نمیتونم حدس بزنم برایه شما رو شرمنده ولی امیدوارم مثبت باشی با توجه به تجربه ی خودم سردی دستو پا خوبه

من همیشه دوست داشتم جواب ازمایش با ی لباسی پست کنم برای شوهرم.بعدش اسنپ آمد گفتم میدم اسنپ ببره ولی ...

خدا برات حفظش کنه😍😍🤍

مگه بده؟ تا ابد این خاطره یادته

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شماانتقال دادی مثبت شدی؟ مبارک باشه بسلامتی دیدم تیکرزدی تبریک میگم

عزیز دلم ممنون ازت😚😚

من ۱۶ آزمایش دارم همینجوری تیتر گذاشتم

دوم خرداد انتقال داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم چند روزی هست پاهام یخ میکنه  ولی این سری اصلا سینه هام هیچ واکنشی نشون نداده  ولی سر ...

کسایی که باهاشون یخ بوده مثبت شدن دوستم 

انشالله توام مثبت میشی 

مرسی عزیزم قربونت   امروز ۲ هفتم خداروشکر تموم میشه ولی فعلا ادامه میدم استراحتو انشاله .یکم ...

🥲 من پس هنوز درک نکردم مطلق یعنی چی...

همه کار میکنم به حساب خودم مطلقم هستم....

انشالله نینی همیشه حالش خوب باشه😍🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی لطف کردی

برایه من حدودی با تعیین جنسیت ۴تا جنین ۶۰ملیون ولی البته من هیسترو شدم همه نمیخوان بعد خودمم دارو خارجی گفتم بنویسه که ایرانیش کلا ۴ ملیونی در میومد ولی برایه من حدودا ۱۶ ملیونی شد به غیر از انتقال البته 

عزیز دلم ممنون ازت😚😚 من ۱۶ آزمایش دارم همینجوری تیتر گذاشتم دوم خرداد انتقال داشتم 

خوب پس من جلوجلوتبریکم گفتم یادت باشه من اولین نفری بودم که تبریک گفتم پس به ف.ا.ل نیک بگیر  

برایه من حدودی با تعیین جنسیت ۴تا جنین ۶۰ملیون ولی البته من هیسترو شدم همه نمیخوان بعد خودمم دارو خا ...

پروانه جون دخترای گلت چند سالشونه؟

کمک حالتن؟ یا شما هم باید خودت به فکر خودت باشی بعد انتقال 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب پس من جلوجلوتبریکم گفتم یادت باشه من اولین نفری بودم که تبریک گفتم پس به ف.ا.ل نیک بگیر   & ...

😍😘

ممنون مهربونم🥹🩵

انشالله که حال دلت همیشه عالی باشه ..

اینبار خیلی آروم تر و امیدوار ترم به لطف خدا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40