2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
انشالا میرسه 

شما روز چندمتونه؟

پاهای منم اوایل سرد میشد اما الان یه بار گر میگیرم یه بار باز سردم میشه تکلیفم اصلا مشخص نیست

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
شما روز چندمتونه؟ پاهای منم اوایل سرد میشد اما الان یه بار گر میگیرم یه بار باز سردم میشه تکلیفم اص ...

من روز ۹مم صبحا تا بعد از ظهر پاهام یخه

عصراهم بالاتنم یهو گر میگیره چند دیقه بعد خوب میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ۹مم صبحا تا بعد از ظهر پاهام یخه عصراهم بالاتنم یهو گر میگیره چند دیقه بعد خوب میشم 

جان من یه بیبی بزن برایه دونفر حدسم درست بود شمام سومی هستی حس ششم میگه مثبتی ببینم این لارم رسته

من روز ۹مم صبحا تا بعد از ظهر پاهام یخه عصراهم بالاتنم یهو گر میگیره چند دیقه بعد خوب میشم 

به غیر از این یه روز هم کامل درد کمر و شکم داشتم که خداروشکر الان خوبم که روز یازدهم انتقالم اینطور بودم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
نگفتن چرا تشکیل نشد ؟ مشکل از تخمک بوده یا اسپرم ؟ بلاخره باید یه چیزی بگن که بدونید چیکار باید انجا ...

گفتن چون اسپرم از بیضه بوده کیفیت نداشته و بسختی پیدا شده. ۴ تا جنین تشکیل شد ولی رشد نکردن و قابلیت فریز نداشتن یک هفته ام نگهشون داشتن 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
دوستان انتقالی چه صبورید من انتقال بدم تاپیکو پر میکنم از بیبی چک 😊😊😊😊😊😊😊

🤣🤣🤣مارو تحریک نکن

من سریای پیش بی بی امتحان میکردم خیلی تو ذوقم میخورد

وقتی منفی نشون میداد خاطره خوبی از بی بی ندارم

جان من یه بیبی بزن برایه دونفر حدسم درست بود شمام سومی هستی حس ششم میگه مثبتی ببینم این لارم رسته

من چی ببین حس ششمت چی میگه ؟

پی ایراد از اسپرم بوده شاید هم تعدادش کم بوده هم کیفیت که جنین‌ تشکیل نشده 

برا شما مشکل چیه. بما گفت دیگه اجازه ای وی اف ندارید. نظرشون بر فقط یکبار ای وی اف بود . حیف شدن تخمکا  اون همه آمپولا

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی .