2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب سوره رحمن و واقعه خوندم واسه همه دوستان این تاپیک .از خدا خواستم همتون حاجت روا بشین 😘

مرسی عزیزدلم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام دوستان اینجا کسی هست که قبل از انتقال خراش اندومتر انجام داده باشه؟

آره من انجام دادم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ان شاالله چند روز دیگه با بتای تپل دلت شاد میشه دیگه بشین پادشاهی کن😍

😍😘

مرسی عزیز دلم ♥️

انشالله این لحظه خوب و ناب قسمت تک تک بچه های تاپیک😍

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم شما خوبین قربون مهربونیت برم الهی انرژی دعات هزار برابر بشه برگرده به خودت.الهی ب حق اما ...

ممنون عزیزم خوبم خداروشکر

فدات شم گلم مرسی از دعای قشنگت انشاالله با دعای خیر شما🤲😘

الهی و ربی من لی غیرک
دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

اترین جون اگه لطف کنی اسم ماهم جز لیست بشه ممنونم 🌹 🌹 🌹 🌹 

خدایا شکرت

😁😁😁

من بیبی چک زدم انقد منفیش قشنگه🥹😂

چون امروز و ۸ خرداد آزادسازی دارم دیگه قبلش بیبیچک زدم گفتم شاید نشون بده باتوجه به ۵ روزه بودن جنین

انقد زیر دلم سمت راست تیز درد می‌کنه🥺 انگار چاقو میخوره

ولی حال نینی ها خوبه😍 نینی هام سمت چپه...

درد برای پریود هم نیست تاریخش برا ۱۶ خرداد هست 🙂

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😁😁😁 من بیبی چک زدم انقد منفیش قشنگه🥹😂 چون امروز و ۸ خرداد آزادسازی دارم دیگه قبلش بیبیچک زدم ...

چقد عجولی تو دختر 

من این سری اصلا نخریدم  البته سری قبل هم مادرشوهرم خرید اونم مث تو عجوله

پروانه جون گفتم داداشم یواشکی برام بی بی چک خریده😁 فردا اولین امپول آزادسازیم هست بنظرت بزنم؟

نمیدونم والله من که قبل ازادسازی میزنم ولی احتمال نود درصد منفی من کلا ببخشید ولی مرض بیبی چک زدن دارم اگه استرس میگیری نزن

سلام عزیزم من آزمایش دادم و هیچ مشکلی ندارم  ولی همسرم آزمایش اسپرم داده و تماما صفره  ...

سلام خانم تمام مراکز ناباروری در کل کشور

تهران ،رویان و این سینا و مام 

حتما شهر خودتونم داره

انشااله اگر همسرت صفرم هست میشه از طریق عمل ازش اسپرم گرفت،حتما پیگیری کن