2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
پروانه کامپکت ربطی به چهار روزه ندارن جنینای من سه روزه ۸سلولی فریز شدن.همون روز انتقال صبح خارج کرد ...

آترین جون پس واسه من چطوریه ؟

مال منم احتمالا ۳ روزه فریز شدن

ولی تو نامه ی جنین شناس که قبل انتقال گرفتم نوشته بود بلاست میشن.

بعد روز انتقال که رفتم بهم گفت ۵ روزه کامپکت!!!!

فقط یادم رفت بپرسم چند سلولی

ولی عکسشو ک نشونم داد به بلاست ها میخورد

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم مامان شدنت مبارکه🥰🥰 الهی که ۹ماه رو به خوبی وخوشی بگذرونی  برای ما انتقالیا هم خیلی خ ...

چطوری عزیزم حسو حالت چطوریه؟

من کلافم شایدم چون همش خونه تنهام عادت نداشتم خونه بمونم اینجوری شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطوری عزیزم حسو حالت چطوریه؟ من کلافم شایدم چون همش خونه تنهام عادت نداشتم خونه بمونم اینجوری شدم

قربونت خوبم،آره آدم همش تو خونه اس دیوونه کننده اس 

به نظرم از شنبه میتونم کارای سبک واینارو بکنیم

به زودی منم مامان میشم😍
قربونت خوبم،آره آدم همش تو خونه اس دیوونه کننده اس  به نظرم از شنبه میتونم کارای سبک واینارو ب ...

من که همین الانم ظرف می‌شورم ، غذا گرم میکنم 

کارای شخصیمو انجام میدم

چون خونه تنهام

مامانم سرکار می‌ره فقط شبا غذا میاره واسم

بابامم امروز نیومد پیشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها من یه سوال داشتم،من ب خاطر یائسگی زودرس دو سالی میشه طبیعی پریود نمیشم فقط با پروژسترون پریود میشم حالا این ماه هیچ دارویی مصرف نکردم از دیروز که روز بیست پریودیم بود لک بینی قهوه ای دارم امروز یه کم بیشتر شده تعجبم از اینه ک من اصلا پریود نمیشم کسی نمیدونه علتش چیه؟ممگنه عفونت باشه!

سلام بچه ها من الان دستمال کشیدم ی حالت چرکی مانند شد نکنه میخوام لکع بینی کنم ؟ دارم میمیرم از اس ...

سلام آترین جان خوبی عزیزم استرس نداشته باش انشاالله حال نی نی ها خوبه و هیچ مشکلی نیس 

به نیت سلامتی نی نی هات 

ی ایت الکرسی و صد صلوات گفتم انشاالله بحق قران دوران بارداریت بسلامتی بگذره و صحیح و سالم بغلشون کنی عزیزدلم🤲🤲🤲😍😍😍

الهی و ربی من لی غیرک
ممنونم از همه تون چه خوبه که هستید چون ما قراره چندماه اول به کسی نگیم حداقل بتونم با شماها صحبت کنم ...

شوید باقلا سعی کن نخوری ماهی سالمون دکتر گفت اشکال نداره سالاد و سبزی خوردن و روغن زیتون مصرف کن یبوست نشی دکتر بمن گفت هفته ای یکبار ماهی سالمون بخور غذاهای کنسروی و فست فود نخور جگر و زعفران و عسل هم نخور

عزیزم جنینات خوبن انتقال بده به امید خدا مثبت میشی 

ممنونم انشاءالله با دعای شما مامانهای جدید ماهم این حس قشنگ رو تجربه کنیم🥺

مراقب خودت باش عزیزم،به امید خدا این دوران به راحتی سپری بشه براتون.

برایه من سه روزه ۱۰ سلولی فقط یه دونم دارم خدا به دادم برسه

پروانه جون گفتم داداشم یواشکی برام بی بی چک خریده😁

فردا اولین امپول آزادسازیم هست بنظرت بزنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها خوبین امپول انوکسا باید تو یخچال  نگهداری بشه؟

بستگی داره گلم ولی اکثرا نمی‌خواد 

الانم که کولر ها روشنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوما روغن مالی رحم و شکم با روغن سیاه دونه وقتی تو سیکل انتقال هستیم از چندم سیکل بزنیم از چند نفر شنیدم گفتن روغن نزنیم و کیسه آب گرم نذاریم بهتر لطفا کسایی که اطلاعات دارن راهنمایی کنید