2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
اتیش میگیرم ی زنی اینو بگه..خدا این بچه چقد زندگیا رو از هم میپاشه

هیچکس نمیدونه جز یه همدرد 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم غره🙄 من تاحالا هرکی هرچی گفته سرمم بالا نکردم بلدنیستم که دیگه عادت کردم به کاراشون برام مهم نی ...

🥲🥲

چقدر از همه نظر مظلوم واقع شدیم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آلا جون خوبی خانمی 😘❤️😍خوشحال شدم که سرشار از انرژی هستی و افسوس گذشته رو نمیخوری آفرین به انرژی م ...

سلام پری جان. قربووونت برم😘😘❤️ لطف داری شما❤️

ان شاالله ی سیکل عالی و خوووب با نتیجه مثبت رو شروع کنی😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😍😍😍😍 ۳تا باشه یکی شو میدم مامانم یکی مادرشوهرم یکی بابام واسم بزرگ کنن🤪🤪🤪 دلم غش رفت واسشون ...

انشاالله عزیزم چرا که نه😍😍😍

وای اینقد گفتی منم بگم بهم بگن مامان پاتمه😅😅😅😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خاهر مفصله اما اینو بگم که اگه این انتقالم منفی شع از هم جدا میشیم 😔😔😔ماه دیگه میرم توسیکل پانکچر ...

عزیزم خدا صدای دلتو میشنوه انشاالله به این کارا نمی‌رسه و به زودی از بچه داری و سختیاش میگی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزمی باور کن با گوشت و پوستم برا همه دعا میکنم لحظه به لحظه به یادتون هستم چون با تمام وجود درک می ...

انشاالله عزیزم انشاالله 

انشالله که مثبته و من با تمام وجودم از خدا این لحظه رو برای همه منتظرا می‌خوام برای همه 

عزیزم نمی‌دونم چی بگم اصلا کسی هست که خدا رو با این همه محبت نشناسه اون محبتش و دریغ نمیکنه خدایا شکرت😍😍🙏🙏😭😭

سلام خانوما من روز ۲۴ انتقال هستم لکه بینی دارم امپول و شیاف پروژسترون مصرف می کنم ۵ هفته و ۳روزه سن بارداریم. امروز بی بی چک زدم منفی بود سریع تیتر بتا دادم

عددش شده 514

شنبه تيترم بود ۲۹۰ دکترتایید کرد و نوبت سونوی قلب داد چون به نسبت آزمایش قبلی دوبرابر شده بود بتام.

گفت خطر خارج از رحمی نیست.

ولی چرا اینقدر دیر بالا رفته بتام الان قاعدتا باید هزار رو رد کرده باشه.

دارم سکته می کنم 😭

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام خانوما من روز ۲۴ انتقال هستم لکه بینی دارم امپول و شیاف پروژسترون مصرف می کنم ۵ هفته و ۳روزه سن ...

عزیزم مهم اینه رشد داشته تا وقتی سونو نرفتی خودت و نگران نکن و استرس نده جونم انشاالله که به زودی صدای قلبشو بشنوی 

سلام خانوما من روز ۲۴ انتقال هستم لکه بینی دارم امپول و شیاف پروژسترون مصرف می کنم ۵ هفته و ۳روزه سن ...

یه سونوی واژینال رنگی بده خیالت راحت بشه

فقط رنگی از همه بهتره

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

عزیزم مهم اینه رشد داشته تا وقتی سونو نرفتی خودت و نگران نکن و استرس نده جونم انشاالله که به زودی صد ...

ممنونم عزیزم من نگرانیم بابت لکه بینیه که تمومی نداره

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

یه سونوی واژینال رنگی بده خیالت راحت بشه

سونوی واژینال تو ۵ هفتگی انجام نمیده دکترم همسرمم نمی ذاره جایی برم اسیر شدم تو خونه فقط می گه صبر کن تا بیستم من می میرم تا اون موقع