2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
دوستان به نظرتون بادکش روی زخامت تاثیر بود نمیزاره میخوام این چند روزو مرتب بادکش بزارم 

بادکش خون‌رسانی رو بهتر می‌کنه خونرسانی‌ هم بهتر بشه رو ضخامت تاثیر میذاره حتما ، یادمه اون بار که مثبت شده بودی قبل انتقال انجام داده بودی 

من یکی برای بادکش یکی ام روغن سیاه دانه که میزنن به شکم خیلی تنبلم یعنی حتی اگه بدونم علاجم به ایناست اصلا انجام‌ نمیدم‌ متاسفانه ،کاش انجام بدم اما نمیدم 

روغن سیاه دانه بوش بده ،بادکشم اینور اونور میسوزونم سختمه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خانومای انتقالی شما چجوری میخوابین؟  به پهلو خوابیدن اشکال داره؟

عزیزم شما مرحله اولتو انجام دادی؟ 

من بعد اینکه اسپکلومو در آوردن بهم گفتن ب پهلوی چپ بخوابم 

در کل بهمه طرف میخوابم جز روی شکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز شیشم یه روز جلوترم  

به سلامتی عزیزم انشالله این ماه اخرین ماه انتظارته🙏مشخص نشده انتقالت چه روزیه؟ 

روز دوم یا سوم سیکل ضخامتت چند بود؟ 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
دوستان به نظرتون بادکش روی زخامت تاثیر بود نمیزاره میخوام این چند روزو مرتب بادکش بزارم 

اگه امپول انوکسا میزنی نباید بادکش کنی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
پروانه جان دکتر بمن گفت اصلا بادکش انجام ندی چون میتون باعث خونریزی و ریزش دیواره رحم بشه

خدا خیرت بده که گفتی 

منم تو سیکل انتقالم الان پاشدم برم سراغ انجام باد کش که پیامتونو دیدم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
انشاالله خدا صدای قلب مهربونتو بشنوه♥️  عزیزم شما برای مرحله ی دوم که رفتی اون یکی دو ساعت معط ...

قربونت  

نگران نباش بسپار به خودش 

من از ساعت 6:20 دقیقه تو راه بودم تا رسیدم و اونجا کلی معطل شدم ساعت 1 ظهر خونه بودم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم این درسته که ژل رویال برای پلی کیستیکها ضرر داره؟؟ اطلاع داری شما؟؟

نمیدونم عزیز. باید از متخصص این حوزه بپرسی. من خودم قبل انتقال چندباری ژل رویال ترکیب شده با عسل سیاهدونه خوردم. نمیدونم عامل موثری در مثبت شدنم بوده یا نه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

فردایی جان الهی این انتقالت نتیجه عالی داشته باشه و ۹ ماه دیگه کوچولوهات رو بغل بگیری و با برکت وجودشون زندگیت هر روز قشنگو قشنگ تر بشه❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....