2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048879 بازدید | 684677 پست
بعد انتقال دکتر خودش شیاف میزاره برای من گذاشت 

مرسی قشنگم ♥️

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

ممنونم آترین جان انشاءالله که نی نی هاتو بسلامتی بغل بگیری❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم ان شاالله همه چی به خیر و خوشی برات انجام بشه برات ایت الکرسی میخونم 😘

قربونت معرفتت برم عزیز دلم یه دنیا ممنون🩷💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانمها یک سوال

من دوماه از کورتازم میگذره که پیود نشدم و فقط ۲۰ روز پیش لک بینی داشتم که دو خفته طول کشیده بود. دکتر قرص ویتاگنوس داد که لک بینی قطع شد و رفتم سونو کیست تخمدان ۴سانتی داشتم. اللن دکتر شهر خودم بهم دو ماه ال دی داده.که گفت ۴تا پروزسترون بزنم که پریود بشم بعد از روز اول ال دی را بخورم. حالا سوالم اینه که این ال دی که دو دوره داره برای تخمک گیری بد نیست؟ کلا اکر تجربه ای دارید ممنون میشم بهم بگید

دوستان عزیزم الان از اکو‌ و سونوی انومالی اومدم دو تاش خداروشکر خوب بود از ته قلبم برای همتون دعا کر ...

وای الهی عزیزم🤩🤩🤩🤩 

دیروز بااون خانومایی که همزمان انتقال داشتیم همش میگفتن خواهرم میدونه،باخواهرم درد ودل میکنم و... 

یه لحظه گفتم خدایا به منم یه دوقلو دختر بده یکیش بشه خواهرم یکیش بشه دخترم🥰🥰🥺

به زودی منم مامان میشم😍
سلام بیدارید،؟ شیاف پروژسترون ندارم که به محض اینکه انتقال داد بزارم  کدومو ببرم؟ آندومترین ...

عزیزم امیدوارم آخرین انتقالت باشه

نی نی های خوشکلت بچسبن ب دل مامانشون 

۱۰۱صلوات میفرستم با آیت الکرسی میخونمک انشالا بگیره واست 

خداروشکر مثبت شدی عزیزدلم خدابرات حفظشون کنه ودوقلو باشن😍🤩،من امروز مرحله ی اول رو انتقال دادم و د ...

قربونت برم عزیزم، ممنون ان شاءالله  

به به قدمشون مبارک و پرخیر و برکت عزیزم  

نگران هیچی نباش فقط سعی کن آروم باشی و دلت رو با توکل به خدا آرومتر کنی.

اونا کارشون رو بلدن فقط تا می تونی انرژی مثبت به خودت بده

ان شاءالله دو هقته بعد با خبر خوبت هممون رو خوشحال کنی  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
دوستان عزیزم الان از اکو‌ و سونوی انومالی اومدم دو تاش خداروشکر خوب بود از ته قلبم برای همتون دعا کر ...

برکاااااات خدا گوارای وجود و همه صبری که تو این راه داشتی  

خیلی خیلی بهت تبریک می گم و از صمیم قلبم برات خوشحال شدم ان شاءالله اداممه راهت با سلامتی و آرامش بگذره عزیزم.

بازم تبریک   

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
من روزهای خونریزیم کمه اما تا ۵ یا ۶ روزو اقلا حالت لکه بینی شایدم کمی بیشتر از لکه بینی دارم

نه دیگه من پاک میشم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه چی بزنن ب منم نزدن اصلا

آخه همیشه بهم یه روز قبل زنگ میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40