آزمایش ایمنی کاریوتایپ و بررسی همه چی رو همون اول انجام میده من چون سه سال از آزمایشام گذشته دوباره برام یه چیزاییشو گفت تکرار کنم
بیمارستان بهمن من زمستون پانکچر کردم 14 میلیون بود
فروردین هیسترو حدودا 7 تومن
PRP و سرم اینترالیپید حدودا 2 تومن
انتقال 6 تومن
چسب جنینم هر کی تو بهمن اون روز انتقال داشت با هر دکتری که بود ویزیت میکردن میرفت از داروخونه اونجا میگرفت براش میزدن
آمپول دیازپام هم میزدن برای شل شدن عضلات زمان انتقال
من مطب میرم چون کارمندم صبح ها دکتر بیمارستانه که من نمیتونم برم
مطب فوق العاده شلوغه 2 تا 3 ساعت معطلی داره ولی خوب من چند ساله دارم میرم دیگه . میرم اون اطراف میچرخم تا نوبتم بشه
اول با قرص و دارو شروع کرد نتیجه نداد IUI کردم بار اول منفی بار دوم مثبت شد که پوچ بود به خاطر همین گفت وقتی با IUI مثبت شدی بزار تکرار کنیم الکی نری تو سیکل IVF که متاسفانه دوبار بعدشم منفی شد
منم دیگه حدود یک سال و نیم بیخیال شدم هیچ کاری نکردم باز برگشتم پیش خودش نمیدونم کارم درسته یا نه حوصله ی دکتر عوض کردن ندارم چون همه ی دکترا هم نتیجه مثبت دارن هم منفی ولی فروتن هر کاری از دستش بربیاد واقعا انجام میده به حرفتم گوش میده برات کامل توضیح میده بهش گفتم میشه دو مرحله ای انتقال بدی که بلاست بشن گفت حتما اگه بشه همین کارو میکنم روز انتقال اومد گفت رفتم با جنین شناس صحبت کردم گفته جنینش مناسب انتقال سه روزست تو بدن بهتر میتونه بلاست بشه تا محیط آزمایشگاه
الانم بهش بگی شانگهای حتما اگه بشه قبول میکنه اگه نه برات توضیح میده که چرا مناسبت نیست
سحربانو فک کنم چندتا دکتر رفته و با انتقال فروتن مثبت شده شاید بهتر تفاوتش با بقیه رو بدونه ازش بپرس حتما
ولی سحر که جنین زیادی داشته بیمارستان بهمن فک کنم پانکچر کرده حتما باهاش مشورت کن