2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم شما کدوم مرکز بودین با کدوم دکتر ؟ ایا مشکل ضخامت داشتین که بهتون امپول دادن؟

طوطیا جون‌شما چندبار انتقال دادین ؟دوتارو من درجریان که مثبت شدین فقط همین دوتاست؟ببخشید توروخدا میپرسم اخه خودم یکبار انتقال منفی دارم میخام ببینم کسی بوده باره دوم مثبت بشه با وجود یه انتقال منفی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

دوستان میشه بهم کمک کنید

من امروز روز نهم انتقال جنین بودم 

یک جنین پنج روزه انتقال دادم

دیشب بی بی زدم که منفی بود ولی بعد از جندساعت دیدم دو خط شده 

حالتهای گرما و گرگرفتگی پریودی و عصبی بودن رو چند روزه که دارم 

امروز هم دل درد و کمردرد داشتم 

الان موقع دستشویی چند قطره خون دیدم با ادرار 

الان چیکارکنم به نظرتون؟؟؟

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
گندمک چنتا انتقال دادی عزیزم امروز من ایت الکرسی میخونم به نیت سلامتی امام زمان و جنینات 

دو تا عزیزم 

ممنونم از محبتت مهربونم 😍❤ انشاالله بحق امام زمان حاجت روا بشی خواهر🤲🤲🤲🤲

الهی و ربی من لی غیرک
سلام. ببخشید بچه ها. میدونم شمام چقد پیگیر بودین تا الان. درسته خوش خبر نیستم ولی چون میدونم انتظار ...

سلام الای عزیزم شاید باورت نشه ولی دارم گریه برات مینویسم واقعا دلم شکست برات 😭😭😭 امروز بعد چند هفته اومدم ببینم در چه حالی و دنبال پیامت بودم ببینم رفتی سونو یا نه ولی..... نمیدونم چی بگم فقط از ته دلی که برات شکست خدا رو قسم میدم به حضرت معصومه که خودش معجزه نصیبت کنه من تورو تا حالا ندیدم ولی عجیب برام مهربونی🥺🥺🥺🥺 خدا کمک کنه همه ی اونای که انتقال دادن مثبت بشن برای تک تکون دعا میکنم همیشه تو نماز و دعاهام بچه های اینجا جلوی نظرمن عزیزای دلم 😭😭😭😭

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
طوطیا جون‌شما چندبار انتقال دادین ؟دوتارو من درجریان که مثبت شدین فقط همین دوتاست؟ببخشید توروخدا میپ ...

من سه تا انتقال داشتم عزیزم 

انتقال اول منفی شدم 

واسه انتقال دوم هیسترو شدم و سرم ای وی ای جی زدم مثبت شدم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود