2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
و ادامه لیست دعای یستشیر که تا امروز خونده شد: ۲۰ @فردایی_روشن ‍  ۲۱- @88helli ‍  ۲۲ ...

الهی دورت بگردم مرسی قشنگ من😘

انشالله حاجت روایی خودت مهربونم جان

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه کی میری انتقال.؟

دوم خرداد انتقال دارم عزیز دلم😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوبارها باید سیکل رو شروع کنم کیفیت جنین ها کم بود ذخیره هم کمه می خوام خودم رو تقویت کنم بعد برم&nb ...

اره یه پانکچر که تموم‌ میشه برای پانکچر بعد میگن پریود شدی بیا ،براشون زیاد مهم نیست بدن آمادگی داره یا نه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سحر جان خوبی میگم دکتر پردنیزولون روزی یکی کرد آمپول پرژسترون حذف کرد جاش کرد شیاف ولی نسبت به قب ...

نترس

تا وقتی لک و هماتوم نداشته باشی مشکلی نداره

به حرف دکترت گوش بده

😉

سلام بچه ها من دو بار آی وی اف ناموفق توذبیمارستان مهر تهران پیش دکتر کتابی داشتم الان رفتم مرکز مام ...

سلام عزیزم منم شرایط شمارودارم دوبار میکرو ۳بار انتقال ناموفق  میخوام کلینیک  ودکترم عوض کنم درمونده شدم واقعا😔 ،فکر میکنم ای وی اف کاملا شانسیه،نمیدونم اینجا کسی بوده سرم اوی ای جی جواب داده باشه براش وباردار شده باشه؟ شنیدم اونم خیلی تاثیرگذارنیست روی لانه گزینی جنین 

خدایاشکرت🤲🤍
اره یه پانکچر که تموم‌ میشه برای پانکچر بعد میگن پریود شدی بیا ،براشون زیاد مهم نیست بدن آمادگی داره ...

شما تجربه دارید؟ بعد دو ماه دوباره دارو میدن همون ماه پانکچر میکنن ؟

بره برنگرده اون روزا خدارو هزاران بار شکرش برا معجزهاش ان شاء الله خودش کمکمون کنه این روزا ب خاطره ...

الهی آمین عزیزم 💓

انشاالله واقعاً.امیدوارم هر روز شاهد بتاهای مثبت سونو های قلب و بارداری وزایمان های سالم باشیم به حق بزرگی خودش 

@haniiijoooon     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های ...

سلام فاطمه جونم قربون دل مهربونت بشم ان شالله از این به بعد هر چی برات پیش میاد باعث خوشحالیت بشه عزیزم ❤😘

سلام عزیزم منم شرایط شمارودارم دوبار میکرو ۳بار انتقال ناموفق  میخوام کلینیک  ودکترم عوض ک ...

ببخشید یه سوال دارم من این ماه انتقال داشتم کنسل شد گفت دو تا پریود که شدی بیا 

می خوام بدونم پریود دوم داروهای پانکچر میدن یا نه میوفته به ماه سوم

ببخشید یه سوال دارم من این ماه انتقال داشتم کنسل شد گفت دو تا پریود که شدی بیا  می خوام بدونم ...

بستگی به شرایط بدنی داره اگه عفونت والتهابی نباشه معمولا دومین پریودی دارو میگیری ،امیدوارم براتون خیر پیش بیاد عزیزم

خدایاشکرت🤲🤍