2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
بچه ها ممنونم از محبتتون و دلجویی هاتون ببخشید اگه ناراحت شدین ببخشید که جواب هر کدوم از پیاماتون رو ...

نهال جونم 

خدا به دل مهربونت صبر بده عزیزم، خیلی خیلی ناراحت شدم انشاءالله هرچه به صلاحته بشه خدا بزرگه

خدایا شکرت

بچه ها ذخیره تخمدانم از ۲۲نیم الان اومده رو ۱۵خیلی خوشحالم حالا نمیدونم تاثیر چی میتونه باشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه اینو‌ بچه ها میگفتن ،درست هم می‌گفتند چون اگه کسی بخواد اینو‌ بخوره باید آزمایش بده ولی من تا ...

اره برا منم ازمایشی ننوشتن. هم تو جهاد هم تو نهال

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ممنونم از محبتتون و دلجویی هاتون ببخشید اگه ناراحت شدین ببخشید که جواب هر کدوم از پیاماتون رو ...

آفرییییین به روحیه ات گلم❤️👌 مطمئن باش خیییلی زود جواب صبوریاتو میگیری. اسم صریح خدا جبار هست ینی جبران کننده😍😍 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😭😭😭 الهی بمیرم برای دلت  اشکم در اومد  انشالله به حق بی بی فاطمه س دلت آروم بگیره و ...

مرسی مهربونم 

انشاالله شما به زودی خوشحالمون کنید 

مامان کوچولو

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من چون رسمی هستم حقوق کامل میگیرم مدارک و با استعلاجی میدم دکتر معتمدشون امضا میکنه بعد میدم به کارگ ...

خوش بحالت سحر 

من که میرم اداره همچنان نمی‌دونم کی بتونم استعلاجی بگیرم

ماه نه رو خدا کنه بدهم حداقل

بچه ها دکتر به من قرص اووهیل داده که روش نوشته برای پلی کیستیک ها میدن ، ولی من ذخیره ام کمه الان اینو‌ بخورم‌ ضرر نداره ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

@haniiijoooon    

سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل الان و آینده تون خوندم❤️. ان شاالله به زودی فرزندان سالم و صالح و نور چشم و باعث سربلندی پدر مادرشون داشته باشید😍
🌸🌸🌸🌸🌸🌸

و ادامه لیست دعای یستشیر که تا امروز خونده شد:

۱۶- @mehr90    

۱۷- @elahe_الهه    

۱۸- @parniya1401    

۱۹- @sarayyyyy    

@haniiijoooon     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های ...

و ادامه لیست دعای یستشیر که تا امروز خونده شد:

۲۰ @فردایی_روشن‍ 

۲۱- @88helli‍ 

۲۲ @happygirls‍  

۲۳- @زرشکی‍ 

۲۴- @طوطططیا

ان شاالله خیییلی زود حاجت روایی همتون❤️🌸

خوش بحالت سحر  من که میرم اداره همچنان نمی‌دونم کی بتونم استعلاجی بگیرم ماه نه رو خدا کنه بده ...

وای اینکه خیلی سخته من از وقتی مثبت شدم اول بخاطر خونریزی بعد هم بخاطر سرکلاژ دکتر استراحت مطلق داد و استعلاجی

@haniiijoooon     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های ...

مرسی عزیز دلم   انشاله برکت دعاهایی که برامون میخونه هزاران برابر به زندگی خودت برگرده فدلت شم