2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
عزیزی مهربان  انشااله خودت اینبار به راحتی انتقال میدی و نتیجه عالی و دوران قشنگ بارداری

😘😘😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم برات اینجا تایپ میکنم   ممنوعیات : سیر و پیاز خام . سس . نوشابه . جگر . زعفران ...

این برای بعد مثبت شدنه😍

مرسی که گذاشتی شات میگیرم لازمم میشه😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همه ی مامانای منتظر  من امروز سومین تیتر بتامو که ۲۹۰ بود بردم دکترم دید گفت رشدش خوبه ...

جوووووون دلم مباررررکه عزیز دلم 

انشالله بارداری سالم و پر از خاطرات شیرینی رو داشته باشی🧿🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آها ممنون قشنگم 😍 وای آره من همیشه شکمم کبود کبود میشه  شوهرم کلی واسم گریه می‌کنه😁

ای دختر از دست تو   . حالا این دفعه خالی نکن انشاله کبود نمیشه بعدشم کلا کاری باهاش نداشته باش یه ربع اصلا دستمال و اینا روش نکش دست نزن بهش کبود نمیشه یا خیلی کم میشه

قربونت برم بدن هر کسی یه جوره فکرتو مشغول نکن . سرتو گرم کن سریال طنز دانلود کن ببین حواستو پرت کن ا ...

خيلي نگرانم

از روز انتقالم جرات نكردم برم حمام

الانم هيچ علائمي ندارم

شوهرم ميگه مواطب بچه ها هستي؟ خدا كنه شرمنده اش نشم

من هيچ علامتي ندارم چرا؟! 😭

عزیزم واقعا به علایم نیست

من هنوز انتقال ندادم ولی علایم بارداری دارم 🤨

تو همه ی انتقالام علایم بارداری داشتم ولی منفی شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای دختر از دست تو   . حالا این دفعه خالی نکن انشاله کبود نمیشه بعدشم کلا کاری باهاش نداشته با ...

چشششششششم مامان الهه جون قشنگم😘🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام به همه ی مامانای منتظر  من امروز سومین تیتر بتامو که ۲۹۰ بود بردم دکترم دید گفت رشدش خوبه ...

خدارو صد هزار بار شکر   انشاله تا اخر همه چی همین طور عالیی پیش میره عزیزم اسفند دود کن صدقه بزار کنار 

خيلي نگرانم از روز انتقالم جرات نكردم برم حمام الانم هيچ علائمي ندارم شوهرم ميگه مواطب بچه ها هست ...

🥲

شرمنده چیه دختر ، انشالله هدیه تو میگیری از حضرت معصومه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😢😭

چی ارومت میکنه؟ همون کارو بکن

انقد فکر و خیال نکن ، بخداکه استرس خیلی بده 🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40