2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
حتما سعیتو بکن واقعا تاثیر داره  دکتره ب خانم جفتیم گفت شل کنی هم دردت نمیگیره هم زودتر کار ان ...

😁😁

چشم 

مرسی قشنگم ♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرخود که نمیشه باید دکترت بهت بده

ممنون مهربونم♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستان امپول انوکسارو چه موقع از روز تزریق میکنید؟ و اینکه روش تزریقش چطوریه ممنون میشم جواب بدید🙏

فرق نمیکنه چ موقع بزنی ولی هر روز سر تایم تزریق کن 

ب فاصله ۲انگشت از نافت با ۲ انگشت جای تزریقو بگیر بعد با زاویه ۹۰درجه تزریق کن

انوکسا تو باسن؟🤔

فکر کردم پرژسترون نوشته 😀

بسکه عجولم دوران مدرسه هم همینجور بودم قسمت اول سوال میخوندم جواب میدادم دوم ولش میکردم

تازه تلبکار میشدم چرا ۲۰نشدم اون موقع ی توپوزی ولمی می‌خوردم که بله سوال دوتا جواب داشته ،😀

ممنونم عزیزم اره خودمم از همین میترس بنظرت هر ۱۰ساعت بزارم ؟

امپول و یکی صبح بزن کاری به شیاف نداره شیاف هم هر دوازده ساعت بزار بعد یک هفته تا ده روز اگه خونریزی و مشکلی نداشتی اون یه دونه امپول کم کن

عه من همیشه هواشو خالی میکردم 🤨 چرا نباید خالی بشه؟ راستی پروژسترون که میزنم حس میکنم خیلی کمه! ...

نه فدات شم نباید خالی کنی هواشو . باعث میشه کل دارو تزریق بشه و اون هوا که اخر تزریق میشه نمیزاره خیلی کبود بشه . والا پروژسترونو نمیدونم چقدره