2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
آره عزیزم همین امروز یا دیروز بود  ازمایشش روز ۱۴ مثبت شده ولی بیبی منفی بود

جدى؟ بى بى روز چندم زد ؟ يادت هست؟

من دوشنبه بايد آز بدم چقد واقعا انتظار طولانيه 🤦🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدى؟ بى بى روز چندم زد ؟ يادت هست؟ من دوشنبه بايد آز بدم چقد واقعا انتظار طولانيه 🤦🏻‍♀️

فکر کنم روز ۱۴ زد نمیدونم ، اسم کاربریشم یادم رفته 

منم دوم خرداد به شما ملحق میشم😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مهتاب جونی اول تشکر میکنم بخاطر دعاهات عزیز دلم ♥️ اینقد گریه کرد که اگه بودی دلت پاره پاره میشد 😭 ...

عزیزم چشم و دلت روشن باشه خیلی خوشحال شدم واقعا خدا لطفش شامل حالت کرده انشالا سلامت بغلش بگیری کوچولوتو

فکر کنم روز ۱۴ زد نمیدونم ، اسم کاربریشم یادم رفته  منم دوم خرداد به شما ملحق میشم😍

عه پس تقريبا با هميم 😍 يعنى شما سه شنبه آز بايد بدى؟ ان شاءالله يه مثبت خوشگل و تپل ببينى عزيزم 🥰

عه پس تقريبا با هميم 😍 يعنى شما سه شنبه آز بايد بدى؟ ان شاءالله يه مثبت خوشگل و تپل ببينى عزيزم 🥰

نه قشنگم سه شنبه انتظارم شروع میشه🤪

فداتشم مهربونم 🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها من روز دهم انتقالم، بى بى زدم منفى شد، بعد ٣، ٤ ساعت يه هاله خيلى محو و كمرنگ افتاد به نظرتو ...

همونموقع نور میگرفتی ببینی هاله نیفتاده احتمالا کمرنگ افتاده ندیدی اول بار روز ۱۰زود تست زدی فک کنم بتات پاین بوده اینجور هاله افتاده اما مثبته انشالله  دو روز دیگه باز تست بزن بشین بالا سرش چراق قوه بگیر ببین هاله رو نمیبینی

ايشالله به سلامتى عزيزم مباركت باشه اين انتظار سخت و شيرين 😊

ممنون جان من انشالله شماهم مثبتی 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه نکرد حالا دکتر گفته میکرو ولی خیلی ناامیدم

امیدت ب خدا باشه مهم اینه جنین تشکیل شه انشالله م انتقال میدی و مثبت میشی منم اول بار خیلی نا امید بودم جوری ک اصلا دوست نداشتم دکتر برم اما قربون خدا برم خدارو شکر شد 

علي شيطون نبود كه بد قلق بود اينم والا رفلاكس والرژي رو داره و خابش بشدت كمه يمدت هرسري يمدل ميخابيد ...

خداحفظشون کنه عزیزم ان شاالله شاهد خوشبختی و موفقیتاش باشی عزیزم

میگم عزیزم فک کنم جنینای شماهم ۴ روزه بود روز چند بی بی زدی ؟؟؟