2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
بنظرت توی کلینیک صفائیه انجام میدن.دولتی هست؟؟؟

نه دکترلیزر وخراش و مطب انجام داد اما  پی ار پی  بیمارستان انجام میده حالا اون صفاییه م شما میگید من اطلاعی ندارم اما دوستمم بیمارستان دولتی انجام داد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله خیره عزیزم جان الهی به حق فاطمه زهرا شنبه با 4برابر شدن بیایی

قربونت برم خواهرم تو جواب مثبتتو بگیری یکم حالمون خوب شه به حقِ پنج تن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم میشه ازون دعا قشنگات برام بکنی خیلی محتاجشم

قربووونت برم عزیزم. امشب دعای یستشیر و برا شما و تو دلیای گلت میخونم عزیزم❤️ ان شاالله پس فردا خوش خبرمیای😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
 انشاالله خیره عزیزم جان الهی به حق فاطمه زهرا شنبه با 4برابر شدن بیایی

عزیزم هنوز خبری نشده؟😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نهال جون عددش خیلی مهم نیست مهم اینه ک دو برابر بشه از صمیم قلبم دعا می کنم همه چی برات خوب پیش بره ...

ممنونم عزیزم از دعای خیرت واقعا توکل میکنم به خدا هرچی صلاح میدونه برام اتفاق بیفته امیدم به خداس و دعاهای شما

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
جدا ؟ خودم متوجه نشدم

😘😘😘

استرس خوب نیست اصلا

مواظب خودت باش عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها من نتونستم همه صفحاتو بخونم چی شد بچه ها جواب آزمایششونو گرفتن؟؟

نهال جان آزمایشش مثبته ولی نیاز به تکرار داره

دوست دیگمونم نگرفته هنوز جوابو

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️